Monday, September 30, 2013

SELAMAT HARI LAHIR HUMAIRA

Alhamdulillah! Alhamdulillah! Humaira dah setahun pada hari sabtu lepas. Semoga jd anak yang sehat, bijak dan solehah.. Syukur allah dgn pinjaman ini.. :-)
Berkenaan yang Ros risau tu, walaupun Humaira dah setahun tapi masih belum merangkak dan duduk. Kalau menyulur memang laju dah. Orang kata kena yakin dgn anak sendiri kan :-) tapi kekadang buat jgak hati ibu sedihkan.. 8hb ni checkup di hospital, semoga semua dpermudahkan.
Pasal celebrate bday, memang buat yg simple je. Untk makan keluarga je sebab sibuk dgn prepare rumah baru lg. Hehehe

                      






12 comments:

Ann Ishak said...

comel cupcake humaira, happy belated birthday ye comel :)

Khai♥Rin : anies said...

happy belated birthday humaira

Masya said...

selamat hari lahir .. semoga dipanjangkan umur...

SweetLikeWhat said...

selamat hari lahir humaira syg..terus membesar dengan sihat ye..

~ NANA ~ said...

happy birthday humaira comel! jadi anak yg solehah yer :)

Mimy Hamid said...

happy birthday humaira sayang...dah peluk cium dukung dia...si budak cantik ni..semoga membesar dengan baik sayang

Nurzakiah Hanum said...

happy b'day

Kakzakie said...

Happy birthday Humaira sayang...
Jgn risaulah Ros... anak kakak tiga-tiganya tak merangkak, dia memapah dinding, kerusi lepas tu menapak sikit-sikit terus jalan. Tapi duduk adalah... insya-allah Humaira sihat - yg penting dapatkan nasihat doktor..

Shasha Azmar said...

sedapnya kek humaira...happy birthday humaira..semoga humaira membesar dgn sihat dan cergas..Ameen..

hayati hashim said...

Happy one year humaira..besar dgn sihat dan bahagia tau.. mommy jgn risau2 sgt. Yg penting dapatkan nasihat dr yg pakar tau..

eMMe said...

ros, sori lambat wish bufday kt Humaira...

jgn la sedih Ros, yakin, InshaAllah, Humaira pasti akan pandai merangkak duduk, coz, twin si adik baru dpt duduk, merangkak pun baru nampak skit2.. janji Humaira sihat Ros...

♥ ROS ♥ said...

Tq kekawan wish bday kat humaira. Dan menjadi semangat untuk ros... Disebalik kesedihan ade kegembiraan kan :)