Wednesday, September 25, 2013

kidzoona aeon setiawangsa

Tidak sangka sampai jugak di sana. Rancang memang nak pergi sana dulu sebelum ke IKEA minggu lepas. Kitaorang bertolak pukul 5pg dari Penang. So smpai kat sana dalam pukul 11pg, sempatlah mak nak menjemah.. :P

SErius Ros ckp, xpenah bawa anak gi main tempat mcm tu. :P Ni 1st time. Kecian jugak tgk en.asben melayan anak2 :) Sekali sekala memang best. Terasa nak pergi lagi :P Group tu group GOJES BLOGEER SUPERMOM&BABY.. Boleh dikatakan yang kesemua tu group watsap :) Best dapat jumpa korang. Entah bila dapat nak bersua muka lagi. Ros duk penang, ramai gojes duk area selangor/kl so senang diorg nak berkumpul.

Pasal gambar ni, saiz memang pelik sikit.. sebab guna hp asben yang terlebih 'canggih' :P

persekitaran kidzoona :)
ni aje lah mainan yang menjadi rebutan kakak auni&humaira :P
jelesss...putih anak dr mak :P
geng jemah memasing duk tgk anak2 main :)
mak pun nak bergambar jugak :P
Lastlly dapat jugak join diorang bergambar reramai.. Join makan memang tak sempat and taktau korang nak gi mkn. padahal masa tu memang lapar.. ekkeekke :P ingat nak mkn kat kt area luar ikea, sekali masuk ikea terus smpai mlm bru makan..grrrr :(

ada anak ni gambar banyak tak menjadi.. kekkek :P






12 comments:

Nurzakiah Hanum said...

great

Asz Miza said...

bestnya humaira dapat main kereta..ponnnponnn

Kakzakie said...

Ambaoi!! bukan main cerianya semua:)
Kenapa tak ajak kakak ni Ros? hihi.... kalau ajak pun kakak tak dapat dtg pastinya kan:)

ctmah said...

nanti ketemu lg ye ros =)

Cik Puan Rara said...

sonoknya~ bila lah nk jumpa awak ros~

Sherwieyna Muzzawer said...

seronoknyeeeee tempat dia pun nmpk best jeee

Rose Azadir said...

Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

Umi Qi said...

Seronok yer...sorry sgt x dpt join that day...kami anak beranak kena gotong royong kemaskan satu rumah pastu terus ziarah ciknaa tgk anak dia...nanti kita dating tau gan gojes lain

Nana Aris said...

lame ke ros datang sini aritu..nanti nak p penang carik humaira n auni la kalo ada rezeki =)

Btw, kalau berminat dengan supplement from Shaklee akak ada buat promo ESP Shaklee..do visit my blog ye
http://ainasuraya.blogspot.com/2013/09/promo-shaklee-esp.html

thanks!

Khai♥Rin : anies said...

happy2 belaka

Nory Zoulkefle said...

nanti dah ada anak, nak bawak gi main kat sini jugak lah..hehe

Mimy Hamid said...

akhirnya jumpa gak ros n family..keep in touch pasni jumpa lagi