Monday, August 19, 2013

Raya pertama kami

Alamak.. Org lain dah update raya ke berapa, ros bru nk update raya pertama. Maklumlah baru ngadap komputer. Ni pun dua orang tu tak tido. Tak tenang oit nak upDate.hahaha

 Raya pertama hingga kelima berada di kelate. Ni sebab ada kenduri adik yg duk lama, kalau tak raya ke-3 dah balik. Sekali sekala balik haruslah lama ok. :-P Tema tahun ni yang tahun lepas jer, TAPI baju mak haruslah baru ok. hahhaha.. rembat kat First lady jer. Tak mampu nak berrizalman or hatta dolmat.. :P

my sweet family :)
sorry ye dik, mama keje bergambar je(humaira dah wat muka :p)

ni pulak mak ayah ros. cucu ada 3, yang ni sorang je boleh nak pegang.. yang lain nampak je muka aboh terus nangis :P
letak humaira dalam seat. time ni suma fokus kat dia.. hahahah :P

masih tak cukup kouta.. tema diorg kelabu, kalau tau nak sedondon jugak..kikiki
masa untuk makan!!! menu hari pertama ialah NASI DAGANG.. :)
Group hijau dah masuk... dah mula nak penuh rumah :P
group purple pulakkk :P

last action: humaira and sepupu,syed thaqif(anak abang)


18 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sweetnya :)

SweetLikeWhat said...

comelnye lah gambar family tu..

Umi Qi said...

Suka tgk humaira pakai tudung...so suettttttttt

Mommy_Cha said...

comelnya humaira tu Ros. alah tayah rizalman sgt micha ni baju cap pkns shah alam jer pon. raya jugak kan?
wuwuwu....

~ NANA ~ said...

alolooo geram pulak tengok si humaira tu, comel!

alaaa i ni lagi la, 1st day raya je baju baru, seterusnya recycle baju 2-4 tahun lepas...hihi

Ayu azmir said...

Comelnya bertudung si comel tu

Masya said...

selamat hari raya ros .. comey² bebudak pakai tudung hihihihihi

Kakzakie said...

Kakak sukalah tengok humaira tu Ros. Comel sangat.
Seronok kan kalau dah ada di rumah org tua kita. Ingat masa dulu lagi meriah kan

Asz Miza said...

Alahai comelnya Humaira ni kan! :)

♥ ROS ♥ said...

Hhahah..itu sebab pkai tudung :p

♥ ROS ♥ said...

Btultu kak.. Dulu n skrg lain sgt.. Best memang best dpt berkumpul :)

♥ ROS ♥ said...

Hhehe.. Pakai u tuk yayer jer :p

♥ ROS ♥ said...

Hhehe..knapaksadgn mama :p

♥ ROS ♥ said...

Sama lah dgn ros.. Raya ptama je baru..yg lain recycle sajo.. Bju asben lg la.. Xda baru, semua tahun lepas :)

♥ ROS ♥ said...

Lindung rambut..hahhaha

♥ ROS ♥ said...

Tq kak... :)

♥ ROS ♥ said...

Dlm gambar jer..luar semua muka lain dah..hahahha

♥ ROS ♥ said...

Btul tu..raya jgak..hahahha.. Nak dia paksa pkai :p