Tuesday, August 06, 2013

Persiapan raya kami :)

Alhamdulillah tahun ini dapat lagi btemu dengan syawal. Kali ni raya berempat pulak. Syukur dengan kurniaan ini. Tahun lepas, nak cari baju kurung susah sikit sebab pregnant.. Tahun ni pun taksempat nak jahit jadi rembat baju kat 'First Lady' je :)

Persiapan raya tahun ni byk abis kt anak2 ja. Dkat ros pun ada jugak. Tp yang kecian dekat asben, takdak ape pun yg dbeli. Bju melayu pun takjahit, pkai yang TAHUN LEPAS je. Sorry ye abg penat cari duit, kami abiskan :-P

Baju bebudak ni memang byk. Tapi yg paling mahal pun rm30.. :-) ros tak reti sangat nk membeli. Kalau shopping dgn mak ros memang the best tapi taktahan pulus kuar banyak..hehehe
Tema tahun ni pkai yang tahun lepas je.. Bju kurung bebudak ni pun ada. Tringn tgk humaira&auni berbaju kurung.

Baju raya small family :)
Belongs to Nur Auni
Belongs to Humaira
mood: taksabar balik kampunggggg!!!!

7 comments:

Ros Anis Rusli said...

manyaknya baju raya!!!!

Nurzakiah Hanum said...

cantik2

malynd_anggun said...

banyakkkk nyee!! syiok tengok!! hehe

mama ila said...

wahhh..banyaknye baju raya =)

selamat hari raya, maaf zahir batin

Asz Miza said...

banyakkkk baju anak2..hehe..selamat hari raya ros. :)

TiranaAduka said...

salam syawal sis

♥ ROS ♥ said...

Byk baju anak2 jer.. Tu pun dah campur yng tahun lepas punya.. Yang kakak punya dpt kat adik..jimat...hehheheh