Tuesday, August 20, 2013

mencari tukang renovate rumah area penang!!!!

hmm ade sesape leh bagi cadangan tak untuk tukang renovation rumah yang boleh dipercayai di area kepala batas, penang?? ade sesape yang pernah renovate rumah area sana boleh leave comment yer :) Kalau ada contoh rumah yang di renovate lagi bagus :) TQ SEMUA....

mood: dah tak sabar nak duk umah bawah..umah atas dah bikin panas..hahahhah :P


21 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya rumah

ROS ANIS RUSLI said...

nampak masjid tu dh tahu dh kwsn mn umah ros..hehe.. -ros anis..ok mls nk logout emel keje..huhu

Cik Puan Rara said...

hehehe xtau.tp cantik rumah dlm pic tu =)

Masya said...

wahh.. raya tahun dpn rumah barulah...

eMMe said...

suke tgk design umah ni Ros...untung lah... nnt nak lawat umah ros la... mesti cantik kalo dah renovate..moga rezeki kite berlipat ganda.. n dpt la juga Me beli rumah sendiri... Amin....

inazamri said...

cantik rumah baru ros .Kat Penang ke ni

Khai♥Rin : anies said...

better cari yg berdaftar.. tu yg penting mcm dlm iklan tu

D Yatie said...

cantik nyerrrr rumah.. :)

eKa said...

alor sori baru buka blog.. akak rekemen org yg bt umah baru2 ni nak tak

♥ ROS ♥ said...

Nakk,, bg la :) leh sharing2 :)

♥ ROS ♥ said...

Haa tu la.. Dh btau kat asben.. Tp kesemua ke berdaftar ni... :p

♥ ROS ♥ said...

Aippp minta tlg bukan puji tau..hahhahaha

♥ ROS ♥ said...

Alor kak ni.. Dlm gmbr jer.. Hahahha

♥ ROS ♥ said...

Haa tau kan... Xjauh dgn umah mak..masjid abdullah fahim :)

♥ ROS ♥ said...

Raya haji pun nak duk umah bru dah..hahahha

♥ ROS ♥ said...

Penang kak..tp bukan belah pulau.. Belah nak menghala ke kedah.., belah pulau mahaiiiiiii :p

♥ ROS ♥ said...

Kak, nnt dtg tau.. Bestnyer klu dpt jumpa akk..tringinnnn sgt nak jumpa :) insyaallah ade rezeki twinn nnt..

♥ ROS ♥ said...

Xpe..ros tnya kot2 diorg ade pngalaman. Tq tau dtg singgah :)

johari said...

klu nak renovate call saya johari 0124963479-website www.jbsmegacreative.com.my tq

nisa nass said...

Assalam..utk renivation puan ambik kontraktor mana ya?klau berkualiti tlg rekmen ya..tq :)

Kamehamehaa Hibidi said...

salam abang saya ada satu company ni depa punya kerja alhamdullilah la bukan nk promote tapi memang berpatutan la harga mahal mana sesuai dgn kerja tu. bagi saya la haritu depa wiring and renovate rumah saya depa buat kemas la bagi saya . Insyallah aih abng kalau nak call no 0175440074. abang try la calll kalau dapat try tngok kat web depa rebungemasenterprise.weebly.com