Thursday, August 22, 2013

Emas emas raya..

Alhamdulillah ada rezeki untuk ros&anak-anak masa balik kelate baru ni :-) TQ en.asben sebab belikan emas untuk kami. Yang anak2 leh la tunjuk, yang mak punya xyahla kot. Malu. Hahaha.

Abisla kopak duit nak repair rumah. Moga ada rezeki lg. Jangan risau ye en.asben, nanti lama2 beli yang bru, jual yg tu.hehe. Pelaburan bgus ni. Ekeke..


P/s : MASA ROS BELI NI, EMAS HARGA RM134 SEGRAM :-) KALAU TRUN LG, LEH LA MOMMIES GRAB JUGAK :-)


Beli kat kedai ni sebab mak ros suka design kedai ni :)
Meleleh tgk.. Sibbaik en.asben faham isteri dia..dpt jugak  dua gelang :p
Papa dah genggam erat beg duit tu.. Auni nak minta dukung je...grrrr :p
Adik punya... Kecik ja uols... 
Kakak punya..design sama :) 

18 comments:

intanfirdaus247 said...

Salam aidilfitri..:) wah mmg bagus untuk pelaburan masa depan nih..kan ros

Nurzakiah Hanum said...

wow

Sura Mohd said...

design gelang adik dan kakak tu simple dan cantik..suka3..:)

ctmah said...

mak punya 2 lg tuu..lalallaa

eMMe said...

brape regenye kalo cam tu.. tadi baru sembang2 pasal nak beli loket utk twin.. kalo gelang tangan pun cun gak kan ros...

D Yatie said...

Wow! Arissa nyer hr ru konon nak sweet2 ad bebola sekali dia ganaih kemain. Tak smpai stgh hr pkai dah putus.

Mrs. Engineer said...

Beli ktne? :)

♥ ROS ♥ said...

Haah untuk masadepan gak..tp btul2 nak melabur kna beli emas keping jer..kekekek :p

♥ ROS ♥ said...

Rejeki :p

♥ ROS ♥ said...

Simple pun beribu jgak..grrrrr :p

♥ ROS ♥ said...

Kat kelate :) nama kedai ade kat atas tu :p

♥ ROS ♥ said...

Anak dua, mak pun nak dua..hahhaha

♥ ROS ♥ said...

Hhhaha..kan, yang tu yg tkut.. Ros ni beli ade loceng jer... Bila dia goyang tgn akan bunyi :p

♥ ROS ♥ said...

Klu rantai leher tkut gatai kat leher la.. Ros xbrani :p kat tgn ni ok, leh tk sentiasa.. Dua tu pun 1k++ jgak :)

cikji said...

amboiii kuatnyo borong mah,hikhik.btw mai follow sinih.ore kelate jugok :)

eMMe said...

huhuhuhu.. kene kumpul duit dari sekarang..tunggu dowang besar skit la.. ni tgn halus sgt..hehehe.. tapi mas akan naik hargaa.. ikut berat... lagi berat.. harga tinggi..mau dkat 2k la kot.. uhuhuhuu.....

♥ ROS ♥ said...

Kalau nak beli better beli yang berantai, kalau jenis buat tu kna tgn baby besar..kang senang org tarik :) heheheh..

nik ros said...

teringin gak nak beli emas. tapi tak sempat nak beli masa balik kelantan aritu..huhu