Thursday, September 12, 2013

contest : family potret raya

SCROLL UNTUK ENTRY BARU YER :*

ni saje gegedix nak cuba nasib contest mama Arissa :P
gaambar family kitaorang simple jer.. tapi kalau ada anak2 ni, mak plak tersenyum lebih... anak-anak pandang ke mana pun tak tau.. susah kan nak train diorg fokus 1-2minit kat kamera :)

moga ade rezeki untuk gambar ini..

family potret raya

10 comments:

Masya said...

good luck, macam menarik jer.. nak join..

Khai♥Rin : anies said...

all the best!

aanie said...

good luck ye...comey je yg kecik tu pakai tudung....

ctmah said...

good luck ros

Kakzakie said...

Humaira dah macam model tudung - comel betullah:)

Good luck Ros!

Ayang Noorainie said...

gud luck!

ameris said...

comei.. kecik2 dah latih anak pakai tudung.
ros asal kb kat mana? saya pun kb jugak.
kalu datang KL roger2 saya... slmt berkenalan...

nik ros said...

good luck ros.
ya Allah comel nyer humaira. putih sgt dia

::EIDA:: said...

comel! ;)

Umi Qi said...

Cantiknyaaaaaaaaa....satu colour fit in one happy family...sonok tgk family ros...cantikk ar sis :)