Friday, July 05, 2013

Jumaat terakhir sebelum ramadhan

Alhamdulillah lagi 4hari kita nak menyambut ramadhan. Semoga diberi kesihatan yang baik. :-) kali ni mencabar sikit bg Ros sebab ada toddler and bf baby nak kna handle.
Minggu ni, mungkin ros nak rombak bloglist.. Sebab dah tak teratur.. Apa pun nanti dah siap, yg mana xda list gtau ye.. :-) sayang korang semua..

Mood: letih sgt sbb 3minggu tinggal umah. Hari ni bru jejak kaki kat umah. Ni semua gara-gara takut..hahaha. Sory ye abg sbb xblk..ekeke

6 comments:

Khai♥Rin : anies said...

bagaimana dgn jumaat mggu hadapan? hrp kita ketemu..aminnn

Nurzakiah Hanum said...

sedih rasanya

Mimy Hamid said...

semoga bertemu di bulan ramadhan

Kakzakie said...

Insya-Allah lepas ini tak adalah yg buat Ros takut. Nak puasa lagi kesian kalau en abe tu kena tinggal berbuka dan sahur sendiri.. Jumaat depan insya-allah kita semua berpuasa. Ros kena tengok kekuatan diri dulu tau...

nik ros said...

dah dekat nak puasa dah kan.cepat sgt masa berlalu.

eMMe said...

Salam Ramadhan Ros...