Thursday, July 18, 2013

Inilah yang lagi satu tu!!

Sejak buat status 'alhamdulillah..another one' ramai yang wat kontroversi.hahaha. Yang pm fb ramai, yg watsapp pun ramai :-) sorry ye, mak nak bajet retis jap jd ramai penanya :-P
'another one' tu bukannya baby ke-3. Humaira belum ready nak jadi kakak. Ekekeke.. Sebenarnya ialah RUMAH KEDUA. Syukur dapat jugak nak duk bwah. Takut la bla duk umah tinggi2, nak blk umah pun takut :-)

25 comments:

~ NANA ~ said...

congrats! cantik rumah :)

Haslinda Sadiken said...

wahhh..tahniahhh

SYANI said...

Tahniah.... cantik rumah tu.. Kat mana ni?

fifi said...

Cantiknya rumah...tahniah!

D Yatie said...

Alhamdulillah. Cantik nya rumah.... :D

Chekgu Azrine said...

cantiknya rumah..alhamdulillah...tahniah!!

Siti Nursyuhada said...

cantiknye.. alhamdulilah rezeki dari allah

Asz Miza said...

Cantiknya rumah Ros..katne ni Ros..

e k i n ♥ y u s r i said...

bestnye
alhamdulillah

Sura Mohd said...

seronoknya..Tahniah Ros..:)

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Cantik... beli rumah kat mana nie?

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya

Khai♥Rin : anies said...

wah tahniah berada di rumah baru la nnt ye... ;-)

Mimy Hamid said...

tahniah ros...rezeki anak beranak

Mrs.Farhana said...

alhamdulillah...tahniah..:)

Nory Zoulkefle said...

bestnya.....
nory sebijik rumah pon tak de lagi...
setakat ni mampu menyewa je..hehehe

Mrs Nageb said...

yeay! :) congrat

hayati hashim said...

Alhamdulilah.. rezeki. Tumpang seronok!

ismaliana sulaiman said...

alhamdulillah tahniah..! seronok dapat duduk umah sendiri kan.. akk masih mencari yg b'kenan di hati...

Tina Othman said...

Bestnya

♥ ROS ♥ said...

Kat kepala batas.. Nak menghala ke kedah.. :)

♥ ROS ♥ said...

Kat kepala batas..nak menghala ke kedah.. :)

♥ ROS ♥ said...

Xpe kak..pelan2..insyaallah aderezeki nnt :)

♥ ROS ♥ said...

Ros tak mencari kak.. Ini semua en.asben sbb mungkin kecian kat isteri dia duk atas langit kot..hahhah

♥ ROS ♥ said...

All: TQ KORANG... INSYAALLAH PELAN2 kumpul duit adaREZEKI KORANG.. :)