Wednesday, June 26, 2013

Juara masterchef selebriti musim ke-2(SYURA)

Tahniah diucapkan kepada SYURA.. Tumpang sebak semalam bila Syura menang. Hhhaaha.. Walaupun dah tau, tp ternangis jugak.. Dengan hidangan yang disediakan tu akan terhidang atas flight, dapat lagi tiket penerbangan business class ke Paris.. Di samping itu, moga mak syura cepat sembuh yer..

Sumbangan terkumpul oleh syura.. :)
Kat bawah antara hidangan syura..aduhh terliur tgk..bila nak dpt rasa ni?? Ekkek :p







Sumber gambar: google :)

P/s: to kakzakie..roa memang tak dapat email akak.. Ros htr pun akak takterima..sobsob :(

7 comments:

Kakzakie said...

Kakak tak tengok program itu Ros.

ps: apa jadi line kita ni ye? kakak nak cuba hantar sekali lagi. line pun jerebu juga ke ros heeee...

Sura Mohd said...

Ooo.. baruku tau..smalam x tengok..huhuhu..En Hubby nengok bola..tggu ulangan..:)

Mimy Hamid said...

peserta yang low profile tak menonjol akhirnya berjaya...menu dia semalam awesome...dia kan tak reti masak western...serius nangis tau sob sob

ctmah said...

kita suami isteri menangis jugak..haha

Khai♥Rin : anies said...

da agk da...syura pasni bleh bukak resto

Norliza Nordin said...

cantek dan nampk sangat terliur ^^

Falsya said...

alaaaa..xtgk pun MC niehhhh...congrats syura!!..;D