Wednesday, June 05, 2013

Humaira 8bulan

Alhamdulillah si kecik ros ni dah 8bulan. Perkembangan dia ni lambat skit. Kalau baby lain dah bdiri and merangkak dah. Hehe. Humaira masih lg meniarap. Bab golek tak usah kata.. Ke sana sini hanya bergolek :-)

Badan dah tegap, duduk dah blh sikit2. Bab makan, masih lg makan buah-buahan. Mama blum introduce bubur nasi lg, takut sembelit. Haishh :-P

Mudah tersenyum and dah bunyi bising2 dah mulut nk sembang. Moga anak ini diberi kesihatan yang baik dan membesar dgn sempurna. Amin :-)

10 comments:

Nurzakiah Hanum said...

comelnya dia

:: Mrs.Eady :: said...

alaaa comel nyer!!!

Khai♥Rin : anies said...

comel nyerrrr bla pakai tudungggg

Zuraidah Butang said...

comeelllllnyeee die..hehehe

intanfirdaus247 said...

Ya Allah comelnya Humaira….semoga membesar dengan sihat..ameen…

Kakzakie said...

Ya Allah Ros.. gambar yg last tu dah macam anak org arab dah comelnyaaaa:)

Mrs.Farhana said...

ish..comelnye dak ni..geram!tolong geget kan pipi gebu die tu..hihihi

safiyyah osman said...

ikt muka ros..hehee..comey mcm kakak dia juga..semoga mbsar dgn sehat.

Nory Zoulkefle said...

comeyyynyer suka tengok gmbar yg pakai tudung tu....gerammmmm

bunga_rose said...

comelnye humaira.. nak2 yang pakai tudung tu.. olooohh rasa cam nak gigit je hahaah