Monday, June 24, 2013

Buku berkaitan kesihatan Rasulullah

Buku ni alhamdulillah SANGAT BERGUNA untuk semua.. Ada macam2 tips untuk merawat penyakit secara natural. Moga kita semua diberi kesihatan yang baik :-)

Buku RASULULLAH IS MY DOCTOR tu Ros beli dekat MPH STORE gurney plaza, penang harga rm25. Sebelum ni duk cari kat popular,asyik habis je :-(

Yang satu lg, RASULULLAH TIDAK PERNAH SAKIT adalah pemberian dari seseorg rakan fb yang amat menjadi kekuatan untuk Ros lebih berani untk menghadapi cabaran hidup :-)

6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

bagusnya

Khai♥Rin : anies said...

mahal tu...aritu tu kt PWTC bleh dpt dlm RM16-18 je ;-)

~ NANA ~ said...

selalu nampak org post kat fb...nanti share sikit isi kandungan yg best2 :)

eMMe said...

baca2.. nnt ros citer ek, up entry.. share le..

Kakzakie said...

Dua-dua buku ini kakak tak ada lagi Ros. Kalau dapat peluang baca mesti best ni:)

With Julia said...

Suka tgk tajuk kedua2 buku nih sis....menarik...nanti nak terjah MPH midvally kl lah cari buku yg sama....aminnnn tq akak kongsi info sgt menarik teruja umi Qi tau