Thursday, June 06, 2013

Anbebe seat

Pada mulanya memang rasa taknak Sebab masa auni memang tak perlu. 7bulan dah bleh duduk. Tapi humaira ni 7bulan tak blehduduk. Kepala pun kna tampu lg, so memang decide bli.

Harga dia rm180 termasuk pos tapi tanpa beg :-) kalau yang jenis bumbo seat harga dekat rm250. Ros bli yg lebih kurang je.hehe..

Sebelum beli ros bg dia duk dlm krusi ikea yang tbalik tu.ada gambar kat bwah.haha. Makan still tinggikan bantal :-)

14 comments:

Ros Anis Rusli said...

sama la anbebe seat mcm airiell..bguna seat ni ros..airiell pakai smpai skg..guna guna ms mndi lak

Khai♥Rin : anies said...

ooo br tahu namnya anbebe seat...


p/s suka nyer diaaaaa

inazamri said...

akak tatau pun benda2 ni sbb dulu2 anak kecik tak de lagi benda camni.comel anak2 tu.rasa nak kiss si humaira tu tau.comei sgt

:: Mrs.Eady :: said...

wahhh best!

Sura Mohd said...

sukanyer dia bleh duk kat anbebe seat..comey pulak tu..meh sini nk geget skit..geram..:)

Nurzakiah Hanum said...

ala cutenya dia

Mrs.Farhana said...

ala..tomel2...xpe dear, mana tau dia skip step dia..tau2 pasni trus meniti..xde merangkak...:)

Nory Zoulkefle said...

wahhh...berguna jugak seat ni yer....

bunga_rose said...

hikhik.. tak penah tau pun apa nama seat tu.. anbebe rupanya.. tapi diorang duduk kat kerusi ditebalikkan tu kreatif

micah aje said...

comel humaira dgn anbebe tu...

Kakzakie said...

Satu-satu anak meamng tak samalah Ros perkembangannya. Janji sihat oklah. Montel dia tu yg kakak geram. Anak-anak Ros comellah...

PutriesNoora said...

comelnya humaira!!gerammmm=))

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

cutenyer humaira...putih gebu...gerammm...auntie cubit pipi sikit la...

Asz Miza said...

Ros..anak i pun xboleh duduk lagi da 8 bulan n still kepala kena ampu..rasanya ada comment kt post Ros kat group mommy gojes tu xtau Ros baca ke tidak..hehe..nak try bg anak i duduk kat anbebe la kot2 ok ke..sng skit bagi makan..hehe