Tuesday, June 11, 2013

1st kenduri kami datang!!!

Hmm rasanya ini kali pertama ros hadir kenduri with anak2. Ramai kawan yang kahwin. Teringin nak pergi tapi kekadang asben keje, ada urusan lain and macam2.. hehe
Memang mencabar jugak pergi berempat ni. Asben handle auni, ros pula humaira. Buat masa ni, diorang memang behave. Kalau kat auni, bg nasi kenduri n lauk skit dia akan duduk sebelah. Cuma bab nak jalan tu susahla sbb dia pnakut skit.
Mak ros memang suruh belajar pegang anak sebelah and makan. Boleh kawal kalau tangan anak nk menggapai pinggan atau kain meja. Hehe. Tapi kalau nak mkn sedap2 memang usung stroller. Kalau kt tempat kenduri xkan nk usung stroller lak kan? Hehe
Best tgk org kawen. Nak kawen lg boleh tak? Nak suami org yg sama.haha. Opss! :-P

8 comments:

Khai♥Rin : anies said...

pengantin lelakinya mn? ;-)

:: Mrs.Eady :: said...

cantik pengantin..

Masni Syafie said...

post picture kahwin diri sendiri la...hahah
nice pic...chantek pengantin... =)

Kakzakie said...

Ada-ada aje Ros ni. Kalau agak-agak teringin sanding ajelah atas pelamin dgn en abe balik. Anak dara Ros jadi pengapit hihi...

Nurzakiah Hanum said...

salam
singgah pagi selasa
sory sangat2 hari ini anum bz skit

ros said...

Pengantin lelaki takdatang lg.hehe

::EIDA:: said...

amboii gebusssnyaaaaa peha humaira.. gewam!! heeee~

nik ros said...

best kan kwen. mmg nak kwen lagi jea bila tgk org kawen tapi of course la dengan suami yg sama. hehe