Friday, April 12, 2013

Order kek area KLANG DAN SEKITARNYA :)

Masa pergi KL Bebaru nih, Ros ada order kek untuk makan2 with family in law kat sana.. Ros amek redvelvet cake, kek coklat moist, cheese tart. Red velvet tu 1st time okeh nak rasa sebab sebelum ni duk tengok orang post dlm fb jer..ekekekek

Ros jumpa kak fiza kat IKEA, so ade la caj delivery sikit.. :) Bagi yang duk area KL, Ros rasa memang sangat murah dengan harga dia ni+sedap sangat.. SP and PENANG barang mahal lagi, tu yang jadi mahal :) Tapi EVEN MAHAL PUN KALAU SEDAP TAK KISAHKAN JANJI PUASHATI.. Ni mahal tapi tak sedap memang serik gak la nak next order :p

TAPI KENA INGAT....LAIN ORANG LAIN CITARASANYA :)

Cheese tart lembut n sedapp sgt..creamcheese byk, kulit tart lembut..

Kek coklat moist pun 

1st time rasa.. Boleh la sedap jugak, mungkin sebab ade cheese tu kot :p

Melty Hersley ..yang ni dapat free tapi kalau tau mesti order..sedap dari cake coklat tau...memang duk teringat je yang ni.. 


P/s: UNTUK TEMPAHAN sms @ whatsapp 012-2025070...
FB page : https://www.facebook.com/pages/Fiza-Damia-YummY/218687258170911

18 comments:

intanfirdaus247 said...

sedapnya nampak semua kek2 tu...

Kakzakie said...

Alahai Ros... kakak macam nak ngap aje. Itu yg free sedap tu yg bagi Ros rasa sebab bila dah tahu sedap mesti nak beli lagi..

Faizah^Ramli said...

Btul kalu sedap xkisah mahal pun... tp bab sebelah utara mahal tuh ada sebabnya ros... bahan mentah kt utara masih lg mahal berbanding KL...

Contohnya butter jenama Anchor 250g kt utara ni plg murah RM6.20-RM7.00 mcm tuh...anchor ni mmg mahal dari jenama buttercup... tp kt KL boleh dpt dlm RM5 je... tgk bezanya kan?kalu nk jual murah mmg xjadi berniaga la...hehe :D

Qhaifa Nur said...

semua nampak sangat sedap ni...

Khai♥Rin : anies said...

Sodap nyerrrrrrrr...fav sy tu...insya allah nnt nk try♡♡

♥ ROS ♥ said...

Memg sdap smua. Hehe

♥ ROS ♥ said...

Btul tu. Dah tau sdap bg free pulak. Hahaha :-)

♥ ROS ♥ said...

Btul tu kak. Brang belah sana memg murah.. Belah sni mahal skit tp mahal sgt xsdap susah jgak.chesetart smpai rm1.50 sbiji tp bwah hangit xbest jugak.. Ekeke..

Nanti g perlis nk order kt kak plak. Tringn tgk swisroll tu.nyum2..

Faizah^Ramli said...

bawah hangit?haha! lawak btul... :P sebiji rm1.50 saiz apa ros?boleh thn gak harga dia...kt mana tuh??

nik ros said...

sedapnya tgk Cheese tart tu. lama dah tak makan. kalau ada kat rumah ni skjb jea abis ni

cik chinta said...

sbh xle oder r ni

♥ ROS ♥ said...

Ha tu lah kak. harga ros memg xkisah sgt.. Saiz 4inci kak.. Rm2 untk 5inci.. ros amek 3obiji dah rm6o.. Pastu bwah tu dkat 15biji hangit.. Kt area bwrth.

mahal xpe kalau sdap tp hangit tu xsyok la kan.. Gtau kt dia, just minta maaf tlebih suhu ank p tekan.. Hehe.. Ros faham sgt kalau ada ank ni.. So wat xtau jer la.. Harap xkna kt org lain.cian. Mgkin bkn rzeki ros.ekeje

♥ ROS ♥ said...

Haa leh try .. :-)

♥ ROS ♥ said...

Alhamdulillah kena dgn tekak ros.hehe

♥ ROS ♥ said...

Haa samalah kalau umah ros pun.cpat sgt habis.hehe

♥ ROS ♥ said...

Ala, nanti mai blah sni leh order :-)

Riedaffya ibrahim said...

Wah....semua nampak sedap...blh order kalo ke sana kn...

* FAR * said...

cheese tart nampak sedap..