Thursday, April 18, 2013

oh HUMAIRA :P

alhamdulillah syukur Nur Auni little sister ni dah masuk 6bulan 3minggu. Berat takdelah semangat macam baby lain.. Baru 6.5kg masa 6bulan checkup :) Apapun ia dah cukup membanggakan mama dia ni.

Humaira ni susah jugak la nak membuang. Paling lama dia simpan 14hari. Tapi doc ade cakap selagi perut baby lembut, tak meragam insyaallah normal sebab bayi menyusu badan ni tak de kotoran dia nak buang. hati ibu ni sentiasa risau kan. hahahah :) Lagi satu doc ade cakap jugak sebab dia kurang dapat hindmilk(entah betul x ejaannya) :P

Compare dengan baby lain, anak Ros ni lambat sikit perkembangannya. Ye lah kan, lain baby lain caranya. Tapi si ibu ni selalu takut la. :P Alhamdulillah sekarang ni kepala dah boleh tegap and duduk dah boleh sikit2. Mak Ros ade gtau yang Ros dulu lagi lembik dari Humaira, xmerangkak and 1tahun6bulan baru nak bertatih.. adakah ini masalah KETURUNAN?? Hahhah :)

p/s: semoga menjadi anak yang sehat dan sempurna..Syukur dengan pinjaman ini :)

seronok dapat duduk dalam kerusi terbalik..hahahhaa

4 comments:

Tina Othman said...

Alala comelnya

Khai♥Rin : anies said...

nk geget seket boleh x? ;-)

eKa said...

geram tgk dia ros... homey anggat

* FAR * said...

aloloooo.. comeynya!