Thursday, April 11, 2013

Meatball IKEA

Memang famous sangat meatball ikea ni.. Sampai Ros yang duk kat Penang tak sabar nak rasa meatball tuh.

Masa sampai tu, punyalah panjang  beratur, dengan tempat duduk 3tak da.. Tapi kitaorg gagah jugak tunggu.. Walaupun panjang beratur tapi sekejap je nak dapatkan makanan tu.
Datang 9org tapi decide beli 3pinggan meatball sebab banyak nampak dalam satu pinggan..

Pabila dah makan, hmm no komen la.hahaha.. Masing2 selera kan.. Meatball tu okeh, tp sos dia mcm xngam pulak.. Kembang tekak jugak makan meatball tu sebab ada isu daging kuda tu. Hahaha..

TAPI jangan lak korang pertikai ni, Ros cuma cerita apa yg Ros rasa.. Kehkeh.. Mungkin hari yg Ros g tu sos dia taksdap atau ada yang tak kena.. Ekeke.. Apa pun, selamat menjamu selera bg yang belum mencubanya.. :p

Untuk 9orang makan... :p 

13 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sedapnya

Masya said...

wawawa.. dah merasa meatball ikea yer.... tak sedap ker??? ramai kata sedap.. x pernah cuba pun... jauh sekali pg sana...

::EIDA:: said...

sedapkan? lepas dah nak makan meatball. hehehehee

♥cikmOt♥ said...

dah lama tak makan la...nankkkkkkkkkkkkkk...

Khai♥Rin : anies said...

pe pun..layannnn ;-)

LiYa HaNiF :: said...

betullah femes betul meatball nie.. liya yg dekat ni pun tk g makan lagi... nnti nk try jugak le.. :)

inazamri said...

akak byk kali ke Ikea tp tak penah sekalipun makan kt situ.Asben jenis malas nk tggu lama2 beratur

aanie said...

sedap meatball ni...kena mkn laju2 baru x muak...

sy suka mintak lebih gravy....

bunga_rose said...

tu laa.. ari tu ingat nak try makan masa pegi IKEA tapi teringat member cakap tak sedap, tak macam yang orang gambarkan, terus tak jadi beli... lgpun tak larat tengok orang dok beratur nak beli

Kakzakie said...

Ros pun satu masa makan kenapa dok inat daging kuda kan dah kurang selera. Ramai yg buat N3 meatball Ikea ni tapi kakak tak pernah pun pergi sana so tak tahulah. Tengok nampak sedaaaaap betul:)

Nieyxzha Hassan said...

Femes meatball ikea ni...nak jugak try

Anonymous said...

hhahaha.
tekak kita sama la ros.
akak pun tak gemor, makan banyak rasa muak.

cukuplah sekali kot makan.

one tips, nak hilangkan muak makan meatball tu, jangan lupa beli steam brokoli.
makan ngan meatball, baru la ngam.

Zana Adieyza said...

akk suka jer.. ahhaha.. maybe kena dgn selera akk.. mmg mula2 muak cikit.. banyakkan minum air masak.. hehehe... jom repeat!