Monday, April 15, 2013

Jumpa blogger zana adieyza

Rasanya yang datang blog Ros ni mesti kenal akak blogger ni. Alhamdulillah syukur dapat jugak jumpa si akak kecik comel zana adieyza ni. Kalau tengok gambar and luar memang beza. Sebab kat luar ni lebih terserlah kecomelan dia.

Bila jumpa and borak macam dah lama kenal. Malu pun ada. Tapi bila dah sembang tu melaratla. Asben ros and asben dia pun sembang2 jugak. Mujurla ada idea nk cakap.hahaha..
Ros jumpa kak zana dekat putrajaya. 1st time pusing area putrajaya memang cantik pemandangan. Selalu pergi area masjid putrajaya ja. Hehe

Sorry and thanks sangat pada family in law sebab tunggu dgn lama dan penuh sabar dalam kereta semata2 untuk jumpa kawan ni. Yang paling penting, THANKS untuk asben ros jugak kerana sudi drive untuk jumpa kawan blogger ni.

p/s:Klik SINI untuk blog empunya zana adieyza.. Jom follow.ekeke.moga kita bjumpa lagi 1hari nanti.. Boleh spend lama skit.kehkeh

7 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

amboiiii kemain ye dating :)

Masya said...

wawawawa.. baru jer lepas pg singga blog zana tadi.. ros hujung bulan ni nak order lg tau pelekat toksin...

Nurzakiah Hanum said...

hapy time :)

Khai♥Rin : anies said...

tu la antara yg best ttg blog ni..w'pn 1st time jupe, rs mcm da lama kenal..

Kakzakie said...

Mesti memula bagai terkelu bila tertemu kali pertama sebab selalu komen-komen dlm blog tetiba kini bertembung muka dan empat mata. Seronoknya tak terkata ye Ros.

Tina Othman said...

Bestnya

Zana Adieyza said...

tq ros sebab sudi jumpa akk.. seronok sgt kan.. tapi akk segan masa tu, tgh comot.. hahahhaha...

nanti ada masa kita jumpa lagi yer dear..