Friday, March 08, 2013

Bye bye anonymous!!!!!!!!

Bebaru ni sering Ros dapat email tentang comment dari anonymous... Lastly buat keputusan memang lepas ni xdpatla diorg nak komen sesuka hati.. Ekekke :) kekawan blogger semua ada google account baru leh komen kan?? :p ***tQ jgak yang sudi komen kat blog Ros ni... Maaf andai Ros tak dapat berblogwalking... Ade masa memang semua Ros terjah... YANG BLOGGER tiada nama di BLOGLIST/BARU LEH TINGGALKAN LINK di sini yer... Sayanggg korang ketat2 :)

See....melampau kan anonymous ni punya...hahhaha...no more lepas ni..kihkih.. :p

17 comments:

Nory Zoulkefle said...

samalah...cik anon takleh sesuka ati dah nak komen pasni, kalau dorang nak komen pon terpaksa tunjukkan identiti sebenar dorang...hehehe

Wawa said...

samelah...byk gilaaa...tp sume masuk spam...hehehe...

♥cikmOt♥ said...

segan nak tinggal link kat sini...hehehe

kita dah lama dah buang cik anon...cik anon tidak dibenarkan komen di blog picisan kita...heheheh

nik ros said...

selalu cik anon ni semua spam jea.
sebab tu mmg tak benarkan cik anon dah..hehe

Kakzakie said...

Malulah dia tu Ros nak tunjukkan identiti.

::EIDA:: said...

akak kalau anon, akak tak publish. padan muke diaorang. hahahhahaa

eKa said...

apa yg cik anon tu komen.tak nampak... hai la anon

BERT said...

tukar setting anon takleh komen macam saya buat hehe

:: Mrs.Eady :: said...

Babai anonnn

Nieda ramly said...

Duu tak fhm maksud anon . ingatkan cik ainon... hahahah.lurus bendul sungguh .

Yaya Azura said...

Cik anon kena simpan dah idea nak komen..baca je ye anon ye..hehe..

inazamri said...

apa yg anon tu tulis akak tak nampak..kecik sgt.akak jrang dpt komen dr anon2 ni.

eMMe said...

Salam Ros, mase akak cuti panjang dari blog, mula lah cik anon ni dtg mengkomen2.. geram tau, bukan 1,2 berpuluh2 nak cecah rat la kot, hehehe..itu akak tipu..

fb akak: emme81@gmail.com/emmi adnan
add tau... lagi senang kot nak sembang2
blog dah jarang la update..hehehe...

Masya said...

jgn harap nak publish kome annon huh!!! ....

Ibu Ilyanie(s) said...

Tq jenguk umah sy...
puterihannan.blogspot.com
ibuilyaniescottage.blogspot.com

Siti Asiah said...

Akk nak buat cam Ros jugak la. Kat blog akk tu ramai tol Anonymous skang...huhu

Faizah^Ramli said...

rasanya ramai blogger hadapi masalah yg sama...cik anon yg tidak diundang...sudahlah tidak diundang membuat onar pulak...huhu...akak da kena jgk... jenis pesen org ada penyakit hati...tskkk