Wednesday, March 13, 2013

4tahun telah berlalu...syukurrr :)

Alhamdulillah hari 13.3.2013 genapla perkahwinan ros&asben yang ke-4 :) semoga kasih sayang ini berterusan hingga akhirnya.. Terima kasih abg cyg untuk segalanya... Just wish and wish jer. Kita org rancang genap 5tahun sekali baru nak celebrate :p tapi sebelum ni Ros ade order kek untuk celebrate tahun ni, tapi apa kan daya..terpaksa CANCEL gara2 Ros kena balik berurut sebab jatuh kerusi...haishhh.. :(






Thursday, March 07, 2013

5 bulan sudahh :)

Alhamdulillah little sister Nur Auni yang bernama HUMAIRA ni dah cecah 5bulan.. Sebelum ni, fikiran memang duk risau kat dia. Lambat meniarap, kepala belum tegap, tangan and kaki tak gerak.. Letak macam tu keadaan dia, mcm tu la dia.. Sekarang ni bila dah cecah 5bulan baru boleh meniarap, golek ke sana sini.. :P Syukurr...

Setiap perkembangan anak2 memang lain sangat.. Selagi dia aktif, tak perlu risau. Tapi hati ibu kan sentiasa risau melihat perkembangan anak :P Masa Auni dulu memang semua cepat. 3bulan kepala dah tegap.. Bila sampai kat Humaira, dah 5bulan masa lembik2 lagi mana tak risau kan..

Apapun semoga anak2 ini menjadi anak yang solehah.. :)


p/s: Nanti story pasal my auni plak..kikiki :P