Tuesday, January 29, 2013

its my birthday :) alhamdulillah

SYUKURRRR kerana masih lagi diberi peluang untuk bersama anak-anak dan suami :) serta dapatla berubah sedikit demi sedikit untuk kebaikan di dunia dan akhirat..

ALHAMDULILLAH Sabtu lepas 26JANUARI 2013 genap umur Ros 23TAHUN :) Pada sesiapa yang panggil 'kakak' tu TAKE NOTE yer..Hahahha... ala Ros gurau jer, xkisah pun :P Semoga dapat menjadi isteri, ibu dan anak yang baik. Dapat jugak birthday suprise dari my husband.. Hmm, memula ingt asben lupa dah..kihkih..rupanya suprise pepagi lepas Ros bangun.. Tak nampak pulak masa dia balik bawa bunga bagai... haishh pandai yer..
suprise bunga and duit..tq lalink :)
DOMINO PIZZA..order banyak sebab kawan asben ade dtang :P

Yang kedua ialah asben belanja PIZZA DOMINO.. Penghantaran lewat akan dapat voucher untuk beli pizza seterusnya, so guna voucher lepas untuk order.. Hari sabtu lepas memang makan pizza sampai mlm :P Pizza 7 wonder meat tu memang terbaik lah,, Yang bbq chicken masin sedikit and sos dia tengit sikit..hmm kira tak best la bagi Ros..tapi tekak lain2 yer :)

pinjaman yang amat bermakna bg Ros..syukurr :)

21 comments:

BERT said...

alahai mude lg pn ros kita ni hihi.. epi besday ye ros.. moga dpnjngkn umur dn dimurhkn rejeki..

Aida said...

happy birthday rose sayang..
semoga dimurahkan lagi rezeki dan berbahagia hingga ke akhir hayat..

Ena's Palace said...

hepi besday ros...ibu muda la awk...
semoga dimurahkan rejeki
dipanjangkan umo
dilimpahi kasih sayang
dan sentiasa diberkati Allah..

Ann@zanyra said...

happy birthday ros..pjg umur, murah rezekid an sihat sentiasa...23 ke?serius?adehhh..terasa 'tua' diri ini..kikiki..

Mommy_Cha said...

alahai baru 23 ke?
happy besday ros..sori mommy cha selalu panggil u kakak!
hahahahaha!

Falsya said...

mudanye Ros...hehhee

Happy Birthday Rosss...semoga pjg umur murah rezeki..semoga berbahagis selalu dgn family okayh..;)

Kakzakie said...

Syukur alhamdulillah... moga panjang umur dan terus mendapat limpahan rahmat dan keberkatan Ros..

Suraya Baharun said...

Alhamdulillah...appy belated besday...semoga dpanjangkan usia, dimurahkan rezki & dilindungi Nya selalu..

OmbakBaik said...

selamat hari lahir ros :)

Wan Afzan said...

happy bday ros! mudaaa lagiiii sweet 23~~! ;)

Jannah said...

Happy belated birthday ros!! Semoga ape yg dihajati utk tahun ni, tercapai... =)

ibuayu said...

happy birthday ros

♥ ROS ♥ said...

Tq semua..ros sayang korang..tq kerana wish and mendoakan yang tbaik :)

With Julia said...

happy birthday dear...sonok ye sambut besday ngan suami dan anak2...meriahhhhhhhhh...nk dominooo hehe

intanfirdaus247 said...

ROsssss..Happy belated birthday dalink! sorry dear lambaat wish..muahks!

Faizah^Ramli said...

Happy belated besday... akak ingat2 lupa da wish ke blom besday ros...huhu...smg dipermudahkan sgala urusan di dunia n akhirat...ameen

||Sis aLeaSaRa|| said...

huhu sori..happy belated bday!wah muda lagi ^^

alhamdulillah smga sgla yg dirancang dipermudahkan Allah,diberi kekuatan dan kesihatan utk mjalankan tgs sbg hamba-NYA,sbg anak,menantu,isteri dan ibu ^^

bunga_rose said...

Happy belated birthday ros.. Ololo.. mmg muda sangat lagi.. bestnya umur 23 dah anak 2, akak umur 23 baru nak kawin haahaha..

Masya said...

happy belated bestday yer.. ros.. lahai.. mudanya lagi.. ros ni.. beruntung dah ada 2 anak...

nik ros said...

happy belated bday ros.moga panjang umo dan di murahkan rezeki.

Siti Asiah said...

hepy belated besday Ros...moga umur Ros dirahmati Allah...:)