Monday, January 07, 2013

birthday party ASBEN&AUNI

Sorry yer entri tertangguh..bak kata dah basi.. tapi nak cerita jugak sebab last year memang tak sempat nak story mory sebab sibuk sangat..hehhehe..

Kali ni, Ros sambut simple jer..Hanya sambut berempat. Nak wat besar-besaran kena tunggu Ros bergaji besar,..ekekeke... :P Maklumla suri rumah ni tak bergaji sgt, hanya cukup makan :) Tahun ni memang order jer ke sebab baru je lepas abis pantang :)..Tahun depan inshaallah nak cuba buat sendiri.. kikiki :P

oreo vanilla cupcake :)




9 comments:

Anum said...

so sweet :)

Ayu azmir said...

cup cake cute nyerr... salam isnin....

BERT said...

bestnya besdey prty!

Masya said...

simple tapi terasa kemeriahan walaupun berembat.. itulah yg lbh bermakna tau... moga mereka sentiasa dipanjangkan umur...

Suraya Baharun said...

sweet nye...menarik!!

With Julia said...

sungguh bermakna party berempat....itulah sebenar benarnya party family sendiri...kira mcm private & confidential party birthday wehuuuuuuuuu i like lah sgt mamam buat tagging name tuh...pasti abg u suka senyum meleret kerana dihargaiiii yehaaaaaaaa leh tiru nih hehhe

::EIDA:: said...

sedapnyeeeeeeee cupcake tuuuuuuuuuuu

deena awanis said...

wah...seronoknya birthday party!

Zana Adieyza said...

cupcake tu nampak sgt2 sedappppp...