Wednesday, January 30, 2013

4bulan sudahhh..SYUKURR...

Alhamdulillah sudah 4bulan pinjaman ini. Syukuurrr YA ALLAH :)
Semoga diberi kesihatan yang baik.. Humaira baru meniarap masa MAULiDUR RASUL bebaru nih..
Sekarang kalau letak je, mesti nak bergolek.. :P Susah nak tido siang, kalau tidur elok pun malam jer.. Siang banyak nak main and bertegur sapa..hahhaaha...

humaira with auni :)

24 comments:

cheqna said...

sedapnya kalau dapat gomol...terutamma tang pipi tu...haishhhh geram

Ann@zanyra said...

tomeynyeeee baby...geram!

BERT said...

eee embemmnye!!! tomey sgt..

Masya said...

alhamdulillah 4 bulan berlalu mesti dah banyak ragamnyakan.. ditambah pulak.. muka yg cute mesti nak marah pun tak jadi..

Anum said...

alhamdullilah

intanfirdaus247 said...

Alhamdulillah..comelnya..rasa nak picit2 je pipi dia..hehehe..happy birthday yang ke 4 bulaaann..boleh gituw??hehe

Irfa said...

eee geramnya tgk baby ;)
suka tgk mata dan pipinya itu

♥cikmOt♥ said...

comelnyaaaaaaaaaaaaaaaaa...geram betul...nak cubit cubit...hehehe

Suraya Baharun said...

tomei...geram rasa nak tubit2 je...

Nieyl said...

kejap aje mase nie berlalu kan...

:: Mrs.Eady :: said...

comel!

mrs puex said...

alhamdulilah semakin gebuu ini budak..:D

j.u.l.i.e said...

comelnye humaira

Hunny Kitty said...

bambamnyaaaaa geram~

Wawa said...

comelnye! bambam sangat2....

Nieyxzha Hassan said...

kejap je kan ^^

||Sis aLeaSaRa|| said...

wah mmg comellah,alhamdulillah smga ank tsayang sentiasa dilindungi Allah SWT,dimurahkan rzki n menjadi ank yg solehah ^^

Kakzakie said...

Heeee.... geramnya kakak tengok Ros. Montel-gebu betul. Ini kalau dapat gomol lagi best:)

bunga_rose said...

putih melepak si humaira tu yer.. geramnyee tengok muka comel dia tu.. best buat gomol ihhihi

aanie said...

bagusnya x tido siang....xde la penat sgt berjaga mlm...

Nory Zoulkefle said...

ya allah...comellnyer...putih melepakk...geraammmm tgk die..

Qhaifa Nur said...

geramnya tengok pipinya yang montel tu...comelnya

Veelara Shamsyul said...

Gebu n putih kemerahanya humaira..sesuai ngn maksud nama die

nik ros said...

comel sgt2.dua2 pun comel. kulit humaira cantik sgt