Tuesday, November 20, 2012

Doakan sahabat TTC

TTC ialah trying to conceive baby... Sebenarnya Ros pernah merasa perasaan itu. Sebab tu Ros terasa sangat kalau ade mulut2 yang masih tidak memahami..

Sahabat TTC yang Ros maksudkan ialah SITI NURSYUHADA :) Dia terpaksa tinggal di wad hospital sehingga bersalin. Apa masalahnya biarlah tuan empunya blog yang gtau sendiri.

Walaupun kenal hanya di alam maya, rasa macam dah lama kenal bila berjumpa :) Apapun sama-sama kita doakan sue and baby semuanya sehat belaka..

Ni blog siti nursyuhada :-

16 comments:

intanfirdaus247 said...

Ros, intandoakan yg terbaik untuknya...ameen. Intan pon duk ttc juga..tapi masih2 belum nampak tanda2

Anum said...

insyaallah

Kakzakie said...

Kesian juga kakak dengar Ros. Moga sue dan baby selamat dan sihat.

eMMe said...

Ros, lame tak dgr cite Su. Ros ade contact dia ke? Su pun takde update dah blog dia... camner keadaan dia n her baby? hope, Allah melindungi mereka, Amin......

Cho Zila said...

Insyaallah akak doakan keselamatannyer...

Zurae said...

Sama2 kita doakan yang terbaik buatnya..
Walau x kenal, tentu perasaan kita sebagai wanita tetap sama... Hope semuanya baik2 belaka... Amin

:: Mrs.Eady :: said...

amin~

rieda_ffya said...

amin..semoga semua dipermudahkan..

Falsya said...

falsya doakan supaya semuanye dipermudahkan n semoga selamat dua2..amin3..

::EIDA:: said...

Aah la sue lame tak update blog.. senyap je.. ida ingt dia malas update rupa nya ada sesuatu yg berlaku. harap2 tiada ape yg berlaku ye.... Kim slm kat die ros! =)

BERT said...

hrp pn.sue slmt n bbynya.. :)

Sherwieyna Muzzawer said...

InsyaAllah semuanya akan okay!

Ann@zanyra said...

semoga semuanye dipermudahkan dan baik2 ade..insyaAllah..amin~

Mimy Hamid said...

semoga selamat...amin..

Papa Mifz said...

semoga mereka selamat...amin...

Umaira Umar said...

knp dgn dia yer?? br nk try baca blog dia..sy pon ttc juge