Wednesday, November 07, 2012

Demi CUCU :)

Alahai tokwan... Sanggup la di'buli' oleh cucu.. Rasanya suma tok macam ni kan bila bermain wif cucu.. :)

28 comments:

ifnirsweet said...

hihi..demi cucu.huhu

BERT said...

hehe atok memang sayangkan cucu lebih dari anak.. tak kisah buat ape pon hehe sweet gmabr ni

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

hehehehehe... satu rahsia awak nak tahu tak... mmm... kalau nak tahu, biasanya tok wan akan lebih sayangkan cucunya dari anak dia tau...

Kakcik Nur said...

kakcik belum ada cucu! :)

cik fadh said...

hahaha...mmg sume atok akn jadi mcm ni bile ade cucu nnt..ayah cik fadh yg ade cucu angkat tu pown da sanggup bt ape je tuk cucu die..hihi

Anum said...

sabar je la

cheqna said...

betul...=)

Ann@zanyra said...

alaalal...cumeynye atokk kene buli dgn cucu eh..hihihihi..

Ann@zanyra said...

ros..nnti email detail dkt Ann eh, cantik_menawan25@yahoo.com:)

Nieyl said...

alalala....tian nyer tokwan..

::EIDA:: said...

hohohoo.. comelnye tok wan main ngan auni gitu.. ;p

Irfa said...

sayang cucu mmg lebih dr sayang anak ;)

intanfirdaus247 said...

Alahai..comel tokwan..huuhu…rasanya kebanyakan tokwan sama ja…sayang cucu oo…hehee…

Zurae said...

alahai kasihan tokwan... hehe... x kisah la demi cucu tersayang...hehe

Falsya said...

hahahahhahaha..serious tau comel sdgt atuk kene wat gitu..melayan je kerenah cucu..gelak falsya tgk gambo tuh..;)

Mommy_Cha said...

alahai comelnya "TOK WAN" :0
hehehehe....

Nizam Ijam said...

hahaha nakal cucunya :)

saya dah update.. jom check

Qhaifa Nur said...

demi cucu...kasih sayang melebihi segalanya...

eMMe said...

hihihi.. sweet la.. rajin tok dia layan cucu...

Sherwieyna Muzzawer said...

HAHAHAHA..comel. demi cucu tersayang..atok pasrah..hehehe

eKa said...

ala atok... sebenarnya, kasih cucu ni lain sket dari kasih ank sendiri.ni pengakuan berani dari cikgu sekolah eka.sanggup marah ank sendiri kalu cucu nya disakiti/marahi

ShimaSalleh said...

Alololo atok pun comey hihi.. Atok lelaki memang syg cucu dan cucu lagi rapat dgn atok lelaki dr atok perempuan... Entah kenapa tapi 3org cucu yg ada ni mmg rapat dgn atok lelaki :D

Psl telinga tu, doc kata tahinya dah masuk jauh ke dalam.. Harap2 tak perlu la operate huhu.. Buat masa ni mmg tak dgr lgsg telinga sebelah kiri..

Suraya Baharun said...

haah la, atuk ni memang kalah la ngan cucu kan??zahraa ngan atuk dia pun cam ni gak...:)

Papa Mifz said...

yup setuju...cucu mmg suka buli atuk dan nenek nyer...hehe

Kakzakie said...

Betul kakak setuju benar... kalau cucu buat apa pun dia ok aje..

Mimy Hamid said...

atok rileks je..heheh cuba anak buat...kena marah lol

nik ros said...

sian atok. tapi tak pe kan.demi cuci.atok cool jea..hehe

Mama Kembar 3 said...

betul, betul, betul, apa saja demi cucu. kalau anak dulu maybe dah kena tempik kot. tapi cucu punya pasal, jadi 'clown' pun takpa hahaha