Sunday, October 07, 2012

Oh blogwalking!!!

Assalamualaikum....

Alhamdulillah hari ni genap Ros berpantang selama 9hari.. Sekejap je masa berlalu. Perkembangan my baby pun semakin baik cuma kuning masih turun naik :)

Ros pun baru je discharge dari hospital rabu ari tu sebab selepas lahir baby terus masuk NICU.

Ros minta maaf sangat kerana tak dapat nak blogwalking blog korang. Insyaallah ade masa Ros akan cuba untuk jenguk and tinggalkan komen .

Tq sangat pada kawan yang sudi tinggalkan komen kat blog Ros. Sayangggg korang....

6 comments:

rieda_ffya said...

sis...jgn risau le...risaukan kesihatan diri dlu erk..selamat berpantang tau.

Anonymous said...

Alhamdulillah..da 9 ari da berpantang.. Jga ksihatan tau Ros. teruja sgt2 kat ros coz da ada 2 baby gurl..bila la dpt jmpa g kan..huu
Sincerely from your pLkn fwen (bravo)hehe

safiyyah osman said...

Selamat berpantang,mint suami ros p ambk ubat hemeopati utk baby ckp ke doktor utk jaundis.

Nnt skali kahak pun ilang.

Jga diri n jahitan bebaik ok:)

inazamri said...

selamat berpantang ye ros.semoga ros dan bb sihat.

ShimaSalleh said...

SElamat berpantang Ros.. biasa la tu tgh berpantang tak bw pun takpe... daku paham.. hihi...

Oo psl ikaln kecik tu, shima buka blog org tertentu je keluar :)) xtahu lagi apa masalahnya... Dan followers pun shima xdpt tgok gambar2 nya, siapa yg follow.. yg nmpk nombor aje yg naik huhuhuuuu...

Comel sgt baby!

♥cikmOt♥ said...

lor, selamat berpantang ros...dediam jek ek...patutlah lama tak nampak...