Thursday, October 18, 2012

Makan sampai muntah...

Hmm sebenarnya sebelum Ros bersalin, selalu order cheese tart ni. Boleh dikatakan ni dah kali ke-3 Eos order. Dalam pantang pun order, my Auni ni suka sangat. Tapi bila 3rd order dia dah jemu agaknyer sampai takmau langsung mkn.. Hahaha..

Yang si mamanya pulak mula rasa nak termuntah sebab sebelum ni duk makan berpuluh2 keping.. Ekekek.. Tak sabar rasa nak masak2 untuk family lepas pantang ni :) harap Ros diberi kekuatan dan kesabaran la untuk handle 2org si kecik ni kat rumah nanti....

Sorry la nampak retak sebab duk dalam peti ais... :p

16 comments:

Anum said...

sedapnya

Nieyl said...

serius...mmg suke gler....

Kakzakie said...

Kakak pun suka. Anak kakak lagilah suka. Kakak selalu beli di plaza angsana macam-macam perisa ada - best kan:)

@YUNID@TI said...

sedapnye....

Sherwieyna Muzzawer said...

sedapnyaaaaa!

♥cikmOt♥ said...

eh eh, skang ros boleh makan ke idak...ke nengok jek...ihikss

Nory Zoulkefle said...

i loikkee....!!

Mimy Hamid said...

sukeeeeeeeeeeeeeee..

cheqna said...

ok..cheqna akan korek buang cheese makan kulitnya sahaja..terima kasih =)

chinta... said...

akak pun suka mkn ini makanan..tp x reti2 nak buat sendiri ;)

Suraya Baharun said...

sedap nye...

TiranaAduka said...

salam ros.
Pekabar.

Siti Asiah said...

akak pun suke makan cheese tart ni...anak Ros ape khabar?

~ NANA ~ said...

suka! i baru nk blaja buat tart ni...hehe

Papa Mifz said...

yup PM pun suka sgt dgn cheese tart nih...:)

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

Nieza pon suke makan cheese tart..kalau beli nieza sorg je makan..muahahaha *hubster n rania tak suke*

Mula2 nieza handle 2 org ni..agak kalut la sket..tp lama2..si kakak ni dah paham mama die kene mandikan adik dulu..tidokan adik dulu..tp ade jugak time2 die buat perangai..sabar je la..