Thursday, September 13, 2012

Emas dah pacak!!!!

Alhamdulillah harga emas dah start naik minggu lepas :) Sebelum ni range hanya area 1500oz-1600oz ja, lama jugak nak tunggu ia mencanak naik, tapi alhamdulillah bebaru ni naik jugak.

Mesti ramai yang seronok ni :p Jangan turun harga lagi sudah.. Ekekkee... Tak rugi buat pelaburan dalam emas ni. Leh baca entry ros tentang pelaburan emas ni. Simple jer maklumlah yang lebih mengetahui mestilah asben Ros.. :p

21 comments:

wardah @ fie shah said...

Teringin juga..tgh buat survey..tq Ros..

♥cikmOt♥ said...

wahh...leh berkira kira ni...

kakcik said...

Kakcik takde seurat emas pun! :(

:: Mrs.Eady :: said...

masyuukkk :)

Anum said...

best nie

::EIDA:: said...

Ramai yang dok main labur emas ni... cmne cmne? ce cerita sikit.. hehehhehe

Falsya said...

husband falsya pun main yg emas2 nie..tp saham emas kut..agaknye la..xtau sgt..hehe..

SYANI said...

Dahsyat Ros jadi pelabur emas.. Nak kena menuntut ilmu dari Ros ni...

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

la..nape tak cakap harga emas turun..nak beli tuk Rania... haiya! terlepas suda..huhu

CIK PUAN TIPAH said...

Terus tgk harga emas..hehe

Pokok Manggis Depan Rumah said...

bagus juga pelaburan emas ni yea..
boleh cuba klu ada lebih..

Kakzakie said...

Walau turun pun Ros harga emas tak macam saham lain turun mendadak. Emas kalau turun sehari-dua dah naik balik. Good investment..

Sherwieyna Muzzawer said...

WAH bestnya kalau dapat buat pelaburan emas kan, mcm boleh untung banyak je. nak cubalah..hehe

Cikgu Ma said...

tak reti sangat pasal emas ni...

Bazilah (^0^) said...

wahhhh dh naik balik ek? ktrorg pon puas tggu harga emas naik, skrg harga emas mcm lemau jer kan..

Qhaifa Nur said...

untung beli emas ni...
kalau pandai main emas lagi untung.......

puan.mila said...

wahh emas naik..mesti masyukkan..untung la :)

LiYa HaNiF :: said...

good investment nie..

nik ros said...

mesti masyuk ni..ehehe
good investment

♥ ROS ♥ said...

Ros pun xde kakcik.. Bahaya pakai emas skrg :) Asben ros beli goldbar, xleh pkai...simpan jer. :)

♥ ROS ♥ said...

Leh try klik kat label info emas :) ros xtau sgt, tp taulah sikit2 sbb asben duk crita :)