Monday, September 03, 2012

Anak saudara ke-6

Alhamdulillah my kakak ipar dah selamat melahirkan baby sulung pada 18/8/2012 :) Due sebenar ialah 14/8/2012 tapi terlewat 4hari sebab baby nak pilih tarikh cantik kot :P heheheh...

Sebenarnya kalau ikutkan ni adalah anak saudara Ros yang pertama.. Oleh sebab Ros tinggal dengan mak saudara masa kecik so dah anggap anak and cucu mak saudara dah macam keluarga sendiri jadilah anak sedara yang ke-6 sbb mak sedara tu dah ade 5cucu :)

my abang kandung
ni lah babynya, nama SYED THAQIF BIN SYED ROHISHAM


11 comments:

cheqna said...

alhamdulillah tahniah
cheqna pun x sabar =)

@YUNID@TI said...

TAHNIAH.... kite pun nak jugak... huhuhu..

♥cikmOt♥ said...

wahh...keluarga syed syaripah la ni ek...

Suraya Baharun said...

sejuk je tengok muka baby tu...ni yang tak sabar ni..:)

Mommy_Cha said...

Thaqif! assalamualaikum sayang :)

Fayz Akmar said...

tahniah! bertambah ahli keluarga. =)

rieda_ffya said...

tahniah..skrg cam musim baby lelaki lahir lak..

eMMe said...

Tahniah... dapat lagi anak buah...

pasni tunggu ros lak nye turn kan...kan...

chinta... said...

tahniah dik ros..bertambah2 la anak buah ek

etiey.com said...

Alhamdulillah... Penantian satu penyiksaan buat ibunya!

nik ros said...

comel.bertambah la anak buah yea