Monday, August 27, 2012

OH DON DANIYAL!!!!

Sabtu lepas Ros sefamily melepas untuk pergi ke kenduri USTAZ DON DANIYAL :( Ni gara-gara my asben terpaksa start keje hari Khamis hingga Sabtu lepas.. Ustaz Don ni abang ipar kepada member my asben. Apapun semoga perkahwinan diorang berkekalan sehingga akhir hayat...

kad jemputan USTAZ DON DAN HUSNA :)
gambar copy from fb wife member asben :)




16 comments:

Nieyl said...

simple je kan..tapi nice...cantik...semoga mereka berbahagia hingga ke syurga..Amin....

Siti Nursyuhada said...

comeiii kat dai mcm ustaz don huhuhuhu

Falsya said...

kalau dpt pegi kenduri ustaz don mesti best kan..hehe..comel kad kawen dieorg..sweet jer..;D

Kakzakie said...

Salah satu cerita di hari raya inilah dia pernikahan Ustaz Don kan.. moga mereka berbahagia..

rieda_ffya said...

simple but nice..semoga diorunk bahagia...

Qhaifa Nur said...

berseri-seri muka ustaz don....
moga kekal hingga hujung nyawa.......

aanie said...

untung dpt ustaz don....ehhh.....hehe...

semoga mereka bahagia...

@YUNID@TI said...

simple jek.... cantik...

inazamri said...

sweet betul wife ustaz Don tu.

etiey.com said...

Suka tgok baju wife nya...

Suraya Baharun said...

comey gak wife dia...semoga berkekalan hingga ke syurga..

Masya said...

moga jodoh mereka kekal ke syurga

nik ros said...

comey kan wife dia.moga jodoh mereka hingga ke jannah.kalau la dapat pi kendiri mereka mesti seronok ni..hehe

♥ ROS ♥ said...

Btul tu kak zakie :)

♥ ROS ♥ said...

Dapat suami kita pun untung gak...hahaah :p

♥ ROS ♥ said...

Haa family ala2 arabic :) tu yang cntik kan??