Tuesday, August 07, 2012

menu berbuka dan sahur minggu ke-2

Hmm sorrry makanan lagi :) hihihi.. Menu berbuka and sahur untuk kami berdua :P Seperti biasa hari MINGGU lebih diluangkan bersama keluarga besar samaada rumah my MIL atau rumah my parent :)
menu bersahur hari ke-10 : burger , ke-11: nasi goreng and ke-12 : koeyteow goreng  :)
menu bersahur hari ke-13 : telur bungkus, sayur and ayam goreng
cucuq keria :P
roti jala
menu berbuka hari ke-10
menu berbuka hari ke-11 : siakap stim
menu berbuka hari ke-12 : soto sup
menu berbuka hari ke-13 : chicken chop (sy punya)
menu berbuka hari ke-13 : maggi (asben punya)
menu berbuka hari ke-14 : nasi tomato and ayam masak merah

19 comments:

Anum said...

sedapnya
lite2

Tina Othman said...

wah semua pun sedap2 belak ros, terliur tgk hehe terutamanya burger tu

rasa teringin nak buat burger lah pulak petang ni hehe

Suraya Baharun said...

meriah nye menu...semua nampak sedap..

Kakzakie said...

Macam-macam dah ikut selera yg makan.. banyak jenis tu:)

ShimaSalleh said...

aduh! nmpk cantik aje burger tuh hihi..
Shima kena mkn berat2 :)

Falsya said...

adehhh..terliur sudah...sedap2 je semua makanan tuh..

Mrs Nageb said...

Pandainya dia masak....;)

Mrs.aisheiteru said...

Rajinyer mama auni. mesti bab dlm perut tu suka masak.

Qhaifa Nur said...

tak tahan tgk menu ni, sedapnya......

KhaiRin : anies said...

tingat burger smlm...
mak ai..keras gile!

p/s jemput empunya blog join GA sy ;-)

hazlin nazri said...

rajinnya buat post i.. saya kadang2 tak sempat..

* FAR * said...

suka menu soto sup tu.. menyelerakan ;)

jemarisuri said...

yg tak menahan tu maggi pun ada...hihi..
dan dlm byk2 makanan tu..maggi yg buat js terliur...^^

~aYu~ said...

wahh.. baik puye makanan.. terliur sudah.. sume faveret sy termasuk maggi.. hhihi

izla said...

terselit gak maggi di situ. hehe

Masya said...

wahh menu² semua superbbb tau .. dapat idea ptg ni nak masak kotiaw gorenglah .. cam sedapp jer...

Bitt (double IS) said...

wahh pelbagai menu ada...best! so tau dah lusa nak masak apa :)

Yaya Azura aka Naz Azra said...

bulan puasa belum makan maggi dan burger..
mlm nanti lepas terawih boleh masak maggi la..

CIK PUAN TIPAH said...

burger tu nmpk sedap sgt..