Tuesday, August 28, 2012

Cuti Raya dah habis.....

Assalamualaikum kekawan blogger..

Alhamdulillah settle raya kita untuk tahun 2012 ni. Opss maksud Ros cuti raya yang seminggu tu :P Mesti ramai yang pakat duk update blog lepas nih :P Raya kan sebulan, untuk sesiapa yang nak buat open house tuh still bleh lagi :) ekekeke... Kalau dekat, leh ros terjah... Hahhaha.. Keje makan je skrg ni. Checkup pregnant pun dah naik 2kg :p

Tahun ni raya tema BIRU AND KOKO untuk raya pertama. Raya kedua and seterusnya dah start recyle baju tahun lepas. Jimat katakan :p Raya kat umah my MIL lg sebab tak dapat nak balik KELATE :p

Tahub ni biasa2 ja raya untuk family Ros. Entahlah rasa macam sedih je RAMADHAN berlalu. Apa2pun kitaorang tetap enjoy dapat MAKAN :P Opss terlebih sudah...Hahahha... Seronok tengok kekawan duk post gambar raya pertama kat FB :) Ros tak dapat sebab hanya online pakai ipad ja :( Hari ni Ros nak tempek gambar kat sini lah.. Hihihi.. Abaikan kegemukan Ros tu yer..hahahah

family potrait :P
tengok angpau first time :)
mama and auni :P
dah mula protes tudung :P

25 comments:

Nieyl said...

tomey nyer auni pkai tudung...geram..pipi die...hihi~selamat ari raya kak.. :)

Anum said...

comelnya

♥cikmOt♥ said...

ye memang sedih ramadhan dah berlalu..
selamat hari raya ros...

ShimaSalleh said...

Selamat Hari Raya Ros :)
Comelnya ank dara tu pakai tudung.. Cantik!

Falsya said...

Cute la anak ros..hehe..

:: Mrs.Eady :: said...

loveeee family picca!

~aYu~ said...

comey auni pakai tudung..
selamat hari raya wat ros sekeluarga. tahun ni ayu takw at open house sbb dah takde budget..

rieda_ffya said...

comei..nak lak dia pakai tudung..kalo anak sy..susah sgt..

Siti Nursyuhada said...

comeii auni pakai tudung... mak dia pon comei juga .... hu sue ponx buat open house kalu jln2 penang bgtahu laa leh singgah rumah sue...

Tina Othman said...

selamat hari raya ros, best tak raya hihi

inazamri said...

macam anak akak kecik dulu..pakai tudung sat je pg raya..masuk tgahri berpeluh2 dah...taknak pakai .

::EIDA:: said...

Omeyyy sedondon mak & anak.. hehehhe

Masya said...

comey gegirl dia .... sedondon lagi ..

deena awanis said...

hamboi..comey anak dara pakai tudung..=)

OnE_nIeZuKa said...

selamat hari raye..
PENGUMUMAN!!!!

BERMULA PUKUL12 TGHARI HINGGA PUKUL 5 PETANG INI SAHAJA..

HARGA SEBOTOL PERFUME HANYA RM45 SAHAJA!!!FREE POSTAGE!!

DENGAN SYARAT LIKE THE PAGE JEW TANDA SOKONGAN ANDA..
CEPAT MASA TINGGAL 1JAM SAHAJA.. >__<

KUNJUNGI https://www.facebook.com/onesperfumes

Qhaifa Nur said...

comel sungguh....kalau aeish kejap dah buka.....

Suraya Baharun said...

tomei nye auni..

Wiyah said...

alahai cutenya sikecik auni tu berbaju kurung..sedondon ngan mama lg yer,,sama la wiyah timbang semlm naik 1.3kg huhu bising nurse..btw selamat hr raya ros & salam perkenalan dr wiyah ;-)

ps : teringin nak makan mee lidi ka?? wiyah boleh poskan hihi

Cikgu Ma said...

comel jerr pakai tudung...

qaseh johanna said...

auni pakai tudung..?? ni yg rasa cam nak bg duit raya ni..? :))

Ina Hashim said...

Selamat Hari Raya Ros :D

nik ros said...

sama baju dengan anak :)
sweet

jemarisuri said...

wah sedondon..js pun slalu camtu dulu tp sejak ank membsr bagai johan taknak dh...hihi

Noraim said...

lawanya pakaian sedondon ni.

♥ ROS ♥ said...

Kepada semua luvly pengomen :-

Tq all..budak kecik2 nih mmg suma comel je pakai tudung kan?? Harap kekal la ke akhir hayat.. :p gambar raya ros biasa jer, korang punya lagi gempak... Yang ber'studio' tu lg buat ros jeles tau :( ekekeke