Monday, July 02, 2012

@siti nursyuhada :)

Hi siti nursyuhada.. Ade blog tak?? Bila tekan nama tak kuar nama blog la.. Tulisan komen pun slalu warna biru.. Entry special untuk kamu ni.. Hahhaha :) tq sangat sudi komen kat blog ros :) kihkih...

7 comments:

qaseh johanna said...

betol... dia mmg rajin komen tp mmg xleh nk link ke blog dia.. plsss...nnt mst dia mnyahut tu.. tungguuu..

Siti Nursyuhada said...

fuh terkejut i tiba2 nama terkeluar...

entah laa asyik xleh jer kan... apa maslaha pon tak tahu...


http://aswith4kids4ever.blogspot.com/

nie blog sue... cer try tgk?

eMMe said...

ada... ari tu penah masuk blog dia, alaaa... tapi mmg dia akan masuk ke blog circle tu kan..huhuuh....nnt saya try dpt kan link blog dia...InsyaAllah...

eMMe said...

Ros, ni dia blog link Syuhada
http://aswith4kids4ever.blogspot.com/

♥ ROS ♥ said...

Haa btul2.. :) dh dpt dh :)

♥ ROS ♥ said...

Tq kak emme :)

♥ ROS ♥ said...

Oh dia ni.. Ros salu gak berkunjung kat blog dia :) tq lg kak emme :)