Thursday, July 19, 2012

RAMADHAN datang lagi :)

Pejam celik PEjam celik dah nak tiba RAmadhan sabtu nih.. Alhamdulillah dapat lagi kita berpuasa di tahun ini. Moga kali ini membawa lebih keberkatan untuk kita semua.. Ros doakan kekawan kita murah rezeki di bulan ramadhan ini. :)

1)Dua tahun lepas, Ros berpuasa masa pregnant memang agak letih jugak tapi alhamdulillah full jugak :) 

2)Tahun lepas berpuasa dengan menyusu si NUR AUNI, memang lagi mencabar sebab bagi Ros kalau pregnant baby hanya dalam perut, tapi bila menyusu baby hisap segala kita makan. Memang dahaga+letih sungguh time berpuasa sambil menyusu. Apapun syukur dapat berpuasa penuh :)

3)Tahun ni insyallah with bakal baby and nak kena handle toddler jugak.. Harap Nur Auni makan apa yang mama masak je yer :) Harap bolehlah berterawikh tahun ini with my AUNI :P

MOga puasa tahun ini lebih bermakna dari tahun sebeleumnya. Banyakkan berdoa di bulan Mulia ini. Ros ucapkan SELAMAT MENYAMBUT PUASA.


P/s: Semangat berupdate blog agak2 macam mana yer nanti?? hahhaa...

17 comments:

Anum said...

selamat menyambut bulan ramadan

cik najihah said...

selamat menyambut ramdhan yg bakal tiba..

Siti Nursyuhada said...

inyallah sue doakan sumenye selamat... hu3... amin2

Kesuma Angsana said...

sama2lah kita ye, salam kenal dari KA n dah follow u yek 592

nn lylyn said...

slmt berpuasa juge ^^

ShimaSalleh said...

Marhabah Ya Ramadhan..
Selamat berpuasa juga Ros :))

p/s: Insyaallah nti gi carik pavlova ye.. Mujur kat muar ni ada hehehe

* FAR * said...

selamat menyambut Ramadhan ye Ros.. insyallah boleh penuh tu..

izla said...

syoknya dapat berpuasa bersama baby dalam perut tuh
saya dapat rasa tahun lepas. sungguh best walapon agak letih

Bazilah (^0^) said...

wah dh byk tahun ros puasa penuh. Tahun ni penuh lagi ye ros :)

Mamamya said...

insya'allah mudah2an kita akan dapat melakukan ibadah puasa dgn sempurna..amin.. akak punya due seminggu sebelum raya..mmg sah2 ler x dapat puasa penuh 30 hari...

eMMe said...

Selamat menyambut Ramadhan Al Mubaraq Ros...
Ros kuat.. pengalaman lalu kan dah ada...
just be prepared. InsyaAllah... hope kite same2 dpt puasa penuh... Ros ade Auni.. n baby dlm perot lagi.. ujian dia berganda, saya pun, ganda dua dlm perot, hope Ramadhan ini, penuh bermakna buat kite semua n seluruh umat Islam... InsyaAllah..Amin..

Masya said...

selamat berpuasa.. moga diberkati kan...
insyaallah puasa penuh.. mesti sronokkan.. ta payah nak pikir ganti pose...

qaseh johanna said...

selamat berpuasa ros... n auni.. n baby.. :))

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

Selamat berpuasa ros..makan kurma banyak-banyak ..insyaallah leh tahan sampai berbuka..nieza confirm dah 'lobang' tahun ni..jenuh nak ganti nanti..

Pink Lavender said...

selamat berpuasa..

makneng follow sini
jom follow makneng...=)

Noraim said...

selamat berpuasa ros :)

Yaya Azura aka Naz Azra said...

selamat bepuasa ros
semoga Ramadhan kali nie penuh makna..