Thursday, July 05, 2012

Menu tengahari anak&mama

Maaf yer bagi yang berpuasa :) Entry sonok2 nak tayang :P Its makan time..Seperti biasa, ros ni tak la kreatif sangat nak deko makanan anak, asalkan makan sudah.. Hahhaah.. Kalau anak yang jenis memilih, HARUSLAH mama deko makanan tu jadi menarik yer :)

menu mama.. of kos ade tambahan lauk..hahaha
menu si kecik :P
ready to NGAP!!!

14 comments:

Anum said...

sedap n simple

Falsya said...

sedapnye..colorfullllll sungguh makanan..;D

Kakzakie said...

Pandai dia makan sendiri ye Ros... suka tu dia:)

Qhaifa Nur said...

kita sendiripun berselesa nak makan...sedapnya

Papa Mifz said...

salam kenal...

wah pasti licin si kecik tu ngap kan...:)

qaseh johanna said...

amboi..bkn main rajin lg mama lyn auni mkn.. utk saya 1.. :))

::EIDA:: said...

Sihatnya makanan si kecik... heeee

@YUNID@TI said...

sedapnya.... due due rase macam nak tumpang sekaki jek...

:: Mrs.Eady :: said...

sedap nyerrrrrr!

chinta... said...

SEDAPNYA ROS...

bunga_rose said...

wahhh nampak menarik tu... mesti sedap kan..

LiYa HaNiF :: said...

salam kenal... :)

nik rosmawati said...

sedapnya tgk makanan.dah la tgh lapar ni.hehe

eMMe said...

Ros, mane kuah? Me kalo makan kene de kuah..
kalo kering ni, rasa nak tercekik...
auni, makan byk2 skit ye sayang, bg cepat besar..
tak lame lagi nak ada adik..heeee~