Tuesday, July 03, 2012

Main hujan buatan

Opsss Jangan fikir bukan2 yer.. Sesungguhnya Allah Maha Penciptanya :) Kat bawah ni gambar my Auni and cousin dia main air hujan yang my mum buat.. Jelas keseronokan terpancar di wajah memasing.. Kalau lah maknyer dapat join.. fuhhh :P budak-budak sekarang dah tak takut air.. huhuhu

9 comments:

eMMe said...

hahahhaa... sonoknye... sporting ur mum... kalo i pun..ai join gak tau, hahaha....

inazamri said...

teringat zaman kanak2 dulu.Bestnya main ujan..pastu kena rotan ngan ranting kayu rambutan oleh nenek akak heheheh

::EIDA:: said...

Jap. tak paham.. apa maksud hujan mak ros buat ni? pancut air paip guna paip getah ke apa ni? hehhehe

Bazilah (^0^) said...

bestnye jadi budak-budak hehehe. main2 jelah keje diorang kan

:: Mrs.Eady :: said...

wah wah wah..kemain suka!

qaseh johanna said...

laaa... awat xjoin skali.. malu2 plak maknya ni.. hihi

**eh mna paratha cheese ni, xde tayang pon..

Siti Nursyuhada said...

wahh bila tgk nie rindu dlu2 sll masa balik sekolah kalu hujan mst jalan ramai2 mandi hujan kat padang smp basah kuyup baju kurung tue hu3

Kakzakie said...

Budak dgn air bagaikan tak boleh jumpa mesti seronoknya tidak terkata Ros... Pandai mak Ros nak buat cucu-cucu dia happy..

anitadiana said...

memang seronok bebudak main air ne...kalu boleh mak budak pun nak join gak..he..he