Monday, July 02, 2012

Cuak+takut

Hari ni semangat betul update blog :) banyak entry pulak.. Hihihi.. Ros dah start cuak kalau tengok awan hitam macam ni. Maklumlah duk umah atas.. Pengalaman gempa hari tu duk rasa lagi.. Menyeramkan.. Masa tu tengah pregnant dengan turun tangga lagi.. Alhamdulillah Allah masih membantu Ros sehingga saat ini.

Baru-baru ni ada lagi gempa tu, alhamdulillah Ros takde di rumah sebab balik kg. En.asben yang rasa pening masa gegaran tu. tapi gegaran tu tak sekuat yang Ros rasa hari tu :)

Sekarang ni umah gelap bagai nak malam.. Tambah pulak ade bunyi angin+guruh kat luar. Harap Auni and baby kuatkan semangat mama yer. Semoga Allah melindungi kami sekeluarga.. Amin :)

16 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

Allahj..seram jugak...

KM said...

pulau ujan lebat ni...

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

tinggi nya rumah awak... kalau kena fire drill mesti jenuh nak turun tangga tu... rumah awak nie kat mana yer?

♥ ROS ♥ said...

Haa tu lah.. Gambar secong tu belah pulau la :)

♥ ROS ♥ said...

Mmg seram.tambah pulak ade angin kencg..fuhh :(

♥ ROS ♥ said...

Minta dijauhkan la bnda yg xbaik :) kat bagan dalam, penang :)

Bazilah (^0^) said...

gelapnye langit. take care yer ros..nway, ros org kelate ke? hehe akk nye husben org kelate :)

♥ ROS ♥ said...

Insyallh :) a'ah ore klate... Oh jauhla nnt kna blik kg :)

anitadiana said...

kak ita pun biasa kena kat tempat keja dan kat rumah..dah malas nak turun dah...berkumpul ramai-ramai lepas tu naik balik opis..kekadang kekawan jerit dah surut turun...salam perkenalan juga...mengandung berapa bulan..bersalin bila...

Kakzakie said...

Moga tidak ada apa yg tak baik berlaku. Memang takut bila dah banyak kali sejak-sejak ini berlalu gegaran...

Noraim said...

ros dok tingkat berapa? tinggi tuuuuuu. bahaya kan kalau jadi apa2 nnti. insyaALlah takde apa yg buruk berlaku.

#ohh, sem 2 ke? sy dah habis dah. sy kos statistik. eh panggil sy aim la. nor tu mcm pelik je.hihi.

Mrs Nageb said...

sabar ye dik.. insyaallah kita semua doakan ;)

cik fadh said...

hye ros..thanx singgah blog cik fadh n being my follower..i will hit u back ;)

inazamri said...

Salam Ros.Semalam di tempat akak juga awan gelap dan hujan angin..byk pokok2 tumabgn di jln dan ofis akak ni.Tingginya umah ros duduk.mesti rasa gayat kan.

Siti Nursyuhada said...

ros dduk bagan dalam ek? kat arae mana tue? mmg pulau hujang lebat... smp xnampak apa.. sue plak keje komtar nie ha tingkat 20 lagi laa kan gugur juga laa jantung nie hu3

bunga_rose said...

Tingkat berapa rumah ni ros, nampak tinggi betul tu.. Dulu masa bujang menyewa kat pantai dalam tkt 13 pun dah ketaq lutut time hujan ribut..