Tuesday, July 03, 2012

Cuaca tenang

Alhamdulillah ari ni cuaca tenang.. kalau semalam memang takut sungguh dengan angin kuat lagi. Rupanya semalam ade bahagian di georgetown yang banjir :)

***Berkenaan soalan entry cuak+takut semalam, ramai pulak yang tanya Ros kat mana tinggal and duk tingkat berapa :p

------>> Ros tinggal di park view tower, bagan dalam(bukan sebelah pulau tau), tingkat 24 :) Memang gayat habis, kalau ade apa2 memang tau nak turun and balik umah mak je. Tapi apakan daya inilah rumah yg paling selesa bg Ros sekeluarga :p chewaahhh... Hahaha

Sori gambar tak berapa cantik sebab guna ipad je :(

7 comments:

Qhaifa Nur said...

duduk tempat tinggi semua kawasan nampak..
bila hujan takut sikit...

chinta... said...

aduyaiii dik..tingginya..kak chinta yang dok tgkt 11 pun terasa gayat...adesss...semoga adik sekeluarga sentiasa dilindungi olehNya dari sebarang yang x elok k dear.

:: Mrs.Eady :: said...

ooooo duk belah darat bkn kat pulau ek..

* FAR * said...

memang kecut kalau duduk tempat tinggi2 ni.. paling tinggi penah tinggal kat tingkat 3.. heheee..

Falsya said...

mak aiii..tinggi nye umah tingkat 25..mmg takut la kan kalau angin ribut semua..

Bunga Bunga Cinta said...

wahh tingkat 24.... kalau ain pun takut...

thanks ros follow blog ain... org pun da follow blog ros nie... salam kenal ya :)

Noraim said...

perghh, tinggi tu. tak gayat ke ros?

#insyaAllah takde apa2 konvo la nnti. huhu. eh lepas spm ros kawen terus eh? untung la. hehe.