Tuesday, June 19, 2012

it's a bird :)

cuba teka Auni tengok apa tu????

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
it's a bird lah uolls :P

17 comments:

Siti Nursyuhada said...

alaa.. comeinya uni...

eMMe said...

kusyuk betol tgk burung... heheheh.. cute lah!

deena awanis said...

rafique suka draw bird..hehe..kalau dia drawing, tanya lah dia lukis ape.mesti jawab bird!

Mamamya said...

sama mcm firas suka tgk burung.... ^____^

Nana Aris said...

ingatkan nampak 'bird' dalam perut tu..hehe

amiey lee said...

alahai asyikkk betul tgk bird....
tau tak dulu ada bird buat sarang kat umah mak...dr sekecik2 smpai siap..seronok betul ashraf n sarah tgk

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

hehehhe.. nengok burung tu rupanya :)

* FAR * said...

heheeee.. anak sy pun suka tgk burung, tp dia buat bunyi ayam.. hahaa

Nory Zoulkefle said...

tgk angry bird ke tu?? hehe

Noraim said...

pandainya auniiiiii. hehe.

Zana Adieyza said...

suka eh tgk bird! bawak gie taman burung mesti best ni..

♥ ROS ♥ said...

Tggu aunty zana bawakkk :p

♥ ROS ♥ said...

Hahah.. Auni kalau sbut bird g kat tingkap n selak langsir :p

♥ ROS ♥ said...

Yg dlm perut ni xkisah bird or burger :p kita yg ttc ni dpt pregnt tu dh sonok sgt kan :)

♥ ROS ♥ said...

Oh ya ka?? Sama dgn umah mak ros jgak.. Sampai anak dia masuk dlm umah mak lari kat kucing.. Org kata rezeki klu burung wat sarang :) hihihi

♥ ROS ♥ said...

Mesti cute kan :p

♥ ROS ♥ said...

Tgk black bird :p hahahh