Tuesday, May 29, 2012

Yoyo car Auni

jeng!jeng!jeng!!Ros just nak share dengan korang yang kereta mainan kat bawah ni tak perlu nak guna kaki pun untuk ia bergerak. JUst duk atas tu and pusing stereng tu dah boleh bergerak. Lainlah ada kereta mainan yang besar gedabak tu, semua otomatik. Tekan pedal minyak terus jalan, takpun ada yang jenis guna remote kan. Kalau pergi supermarket mesti ada kan yang 10minit rm3 tu :)

Oleh sebab seronok tengok, Ros belikan untuk my Auni satu walaupun dia masih belum pandai nak gunakan. Nanti besar bolehla main wif adik dia.. insyaallah :)

✼korang leh tengok video di bawah sekali tu yer.. Bagi Ros excited sangat. Kang best kalau orang dewasa pun leh buaT macam tu :P

21 comments:

Mimy Hamid said...

share kat mana beli..nak beli kan Fayel..minat la

♥ ROS ♥ said...

Beli kat giant kak.. Ros beli kat giant kulim :) try tgk dlm giant kat belah sana, kalau xdak try tgkkat kedai yg salu ade jual kereta mainan yg besar tu.. Huhuhu

farmy's said...

dulu jumpa ingat nak beli jugak, tp tgk kat rumah banyak mainan pun anak2 tak main sangat..

Bitt (double IS) said...

hi,
salam kenal :)

wahhh seronok mereka ;)

eMMe said...

aa'ah la..leh gerak sendiri..tak yah kayuh2 pun kan....

pst: Ros, husband Me pun tak minat sgt shark fin soup, bini dia je, suke mende pelik2 ni..tapi sebab dah teridam kan, heeee~ habis semangkok besar yg boleh makan 3-4 org tu tau...

ch000tz axoera ヅ said...

wahhh sonotnyerr mekaaaaa hehehe

Siti Nursyuhada said...

anak sedara sue pon ada satu atok dia belikan... lelaki plak tue di hempas2kan benda tue... hu3

mrs puex said...

mcm kiut jek...emm...maknya bole naik skali x??hihihi..

eyndayusoff said...

Bestnyer.... org dewasa pun konfirm teringin nak naik benda cam tu hehe...

aanie said...

macam best je menan ni....x payah susah2 tekan minyak....hehe...

Siti Asiah said...

Tak penah tgok kete camni...cantik la warne merah, bentuk dia pun lain...:)

Zana Adieyza said...

aunty zana nak naik boleh x auni?? hihihihi..

♥ ROS ♥ said...

Aunty zana boleh kot.mama auni ni yang xbleh..kihkih

♥ ROS ♥ said...

Maknyer naik maka rosak kat roda kot..hahaha

♥ ROS ♥ said...

Betui kak.. Mmg teringin sgt :(

♥ ROS ♥ said...

Umah ros xder mainan sgt, tk bnda unik bru beli.. Mak yg excited..kahkah

♥ ROS ♥ said...

Hi.. Salam kenal jugak :)

Haa seronok tgk mereka.. Mama tumpang hepi :p

♥ ROS ♥ said...

Hihihi.. Mamanyer lg seronok kalau dpt join jgak. :p

♥ ROS ♥ said...

Bentuk pelik tu yang ros rembat tu..hahaha

♥ ROS ♥ said...

Memang best kak kalau tgk real.. Rasa nak naik jer :p

♥ ROS ♥ said...

Bdk2 xbiasa naik mmg dihempas pulas .. Hhahha.. Auni bru nak pandai naik.. :p