Thursday, May 03, 2012

hobi baru

Hmm ini mengisahkan hobi baru my asben :) orang kata nak kurus punya pasal. hahaha.. Lagipun sehat pun sehat kan dari amek ubat kurus tu. Setiap malam my asben akan kayuh gerek ni with kawan dia. Bukan nak kurus semata pun, saje nak seronok2 and bagi badan sehat almaklumlah kami berdua ni versi 'oberweight' skit..  :p

10 comments:

eMMe said...

bagus la kalo berbasikal dari dia pergi dok lepak abiskan masa perkara yg sia sia kan...

Siti Asiah said...

sonokla klu dapat berbasikal bersama2 ngan familikan...:)

Anum said...

bagus untuk kesihatan

Mrs Nageb said...

nice hoby :) healthy :)

♥ ROS ♥ said...

insyaallah.. a'ah harap mcm tu lah.. hihi

♥ ROS ♥ said...

ros xdpt la nak join sbb da baby.. insyaallah satu hari nnt.. angkut skali ank.. haaha

♥ ROS ♥ said...

insyaallah :)

♥ ROS ♥ said...

insyaallah.. harap2 la :)

Anonymous said...

cantek beskel..nak 1 ygmurah nya pn xpa..suruh paklang bg present udah la..xpyh ssh2...hik3

♥ ROS ♥ said...

Pakcu kena request sendiri la... Kihkih... :p