Wednesday, May 23, 2012

First time jumpa rumput

Bestnyer kalau duk umah landed ni. Rumput menghijau jer. Insyaallah harap suatu hari Ros berkesempatan memilikinya. Ni pula kisah my toddler first time jumpa(dapat bermain) dengan rumput :p jangan ketawakan yer.. Hihihi...

cakkk!!! :)
try nak cabut ramput sebab maybe rasa geli kat kaki kot :P

8 comments:

Aida said...

ala comelnya..biasanya macam tu laah..
budak2 yg duduk rumah landed pun sakan dapat main kt luar tau...

kakcik said...

Kakcik suka bau rumput yang baru ditebas. Segar sangat baunya. :)

Mrs Nageb said...

Alalalalalala hijaunye rumput. :)

♥ ROS ♥ said...

Tu lah...harap dpt memiliki umah landed yg dipenuhi rumput..leh anak berlari berkejaran...hahahha

♥ ROS ♥ said...

Haa btul2...fresh bau kan :)

♥ ROS ♥ said...

Xijau sgt tu kak... Kalau dpt full kan best :p

farmy's said...

ni mesti rumah tinggi ni.. dapat rumput suka la dia..

rumah akak dah terlebih menghijau (lalang & rumput) semua dah tak de, dh jd car porch.. sbb malas nak cabut rumput.. hihiii

eMMe said...

tak miang ke kaki tu..hehehe..