Wednesday, May 02, 2012

THE AVENGERS and BATTLESHIP terbaikkk!!!

Ni nak story pasal movie yang ahad lepas Ros g tengok with en.asben. :) cerita memang best sangat sebab dia ada 4 hero iaitu HULK, CAPTAIN AMERICA, IRON MAN DAN THOR. Yang paliing best sangat bagi Ros ialah HULK sebab banyak aksi cute and kelakar kat dia. Cerita ni mengisahkan S.H.I.E.L.D OF Nick Fury ni adalah satu pasukan untuk membentuk THE AVENGERS untuk menyelamatkan bumi dari LOKI dan tenteranya :) Bagi Ros, memula citer ni memang agak bored sikit tapi masa aksi dia memang terbaikk sangat. Tak rugi kalau korang tengok sebab memnag berbaloi.. Hihihi...

 Bercerita tentang BATTLESHIP pulak pun juga memang best lah jugak. Cerita dia seakan2 transformer jugak. Seram pun ada sebab kapal yang musuh tu macam benda zaman dahulu kala. Pelakon dia pun best and handsome sangat. jadi semangat nak tengok. :) Ada jugak part yang kelakar dalam cerita ni.Ros paling suka masa nak ending dia ketika diorang ni semua menggunakan ship yang dekat muzium untuk berperang apabila ship yang disediakan telah musnah kesemuanya :P

2 comments:

Tina Othman said...

wah bestnya, dari haritu nak tgk battleship, tak tertengok2 lg, beli cd jelah jwbnya

♥ ROS ♥ said...

tu lah kalau ikutkan mmg nak beli cd, tp en,asben suka tgk wayang kalau sound efek besar nih :P