Thursday, May 10, 2012

alhamdulillah.. KAKAK-TO-BE :)

Syukur kerana diberi peluang sekali lagi.. Geng TTC jangan risau yer, even korang lambat lekat nanti ada hikmahnya. Ros lambat nak dapatkan auni, last2 jarak tak jauh sangat untuk yang second. Betul kata orang, bila dah lekat berderet nanti :) DOAKAN ROS SEMUA SELAMAT YER.. Ros juga doakan korang jugak untuk dapatkan baby...

21 comments:

SYANI said...

Tahniah yer... Doakan saya lekat juga secepat mungkin.. Dah 5 tahun belum ada rezeki baby baru..

::EIDA:: said...

Tahniah ROs ! Jaga diri yer.. =) Moga ada rezeki untuk ida pulak pasni.. Amin... =)

kakcik said...

Semoga semua selamat. InsyaAllah.

PutriesNoora said...

tahniah ros..doakan noora ye..amin=)

CIK PUAN TIPAH said...

tahniah ros..

deena awanis said...

wah..congrats ros..

Aida said...

wahh bestnya.jeles tau..hehehe..
jaga diri bebaik..

♥ ROS ♥ said...

Insyallah xlama lg mungkin rezeki syani :) nnt dh lekat mesti tiap2 tahun.. Aminnn :)

♥ ROS ♥ said...

Amin... Ramai dh yg ttc yg pregnt.. Lpas ni ieda plak.. Ain.. Tq yer :)

♥ ROS ♥ said...

Tq.. Amin :)

♥ ROS ♥ said...

Tq :) sentiasa doakan...

♥ ROS ♥ said...

Tq :)

♥ ROS ♥ said...

Tq kak dina.. Nnt giliran rafique pulak.. Kihkih

♥ ROS ♥ said...

Haa smlm xleh bukak blog.. Ingt dah private.. Jgn jeles2 yer.. Allah da hikmah bg baby lambt.. Hihihi

FirZie83 said...

tahniah dik..semoga semuanya berjalan lancar ya...aminnnn

fAtrinA said...

tahniahhhh ;)
sy pon nak jugakkkk hehe

Mrs.aisheiteru said...

Alhamdulillah Ros. Tahniah. Take care yer dik :)

:: Mrs.SyahNia :: said...

Tahniah dear ;))
jaga diri leklok taww..
happy utk kamu bestlah ber4 lepasni..hihi

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

biar dah wish kat fb..nak wish jugak kat sini... congrats dear! welcome to the club... ^0^

farmy's said...

wah.. tahniah Ros..

dulu akak pun 5 tahun baru dapat anak. dapat 1 tahun lekat lagi.. rezeki..

take k ye..

Noraim said...

tahniah awk! murah rezeki. muda2 lg bakal dpt 2 org anak dah. huhu.

moga semuanya sihat2 ye :)