Monday, April 16, 2012

SUSAH NAK UPDATE BLOG :(

BUat masa sekarang ni memang susah nak update blog+malas+mood down.. huhuhu.. Entri ros buat ari Isnin malam, siap publish post hingga Jumaat. Bagi yang bekerja senanglah nak update kat opis tanpa gangguan. Bagi Ros ni, sibuk dengan AUni lagi.. Kalau masuk bilik komputer, mesti die nak rengek2 nak duk depan meja.. :) Nak update guna IPAD memanglah susah sebab tak leh nak buh gambar :) Tapi BLOGWALKING memang Ros tak penah miss.. Kekadang internet IPAD slow sangat tak sempat la nak tinggal komen.. Sorry yer kekawan. Thanks sangat kalau ada yang sudi baca blog Ros and tinggalkan komen.. Moga persahabatan internet kita lebih akrab..

8 comments:

Anum said...

insyaallah
keep in touch

Kira Kekuri said...

sya pun jarang gak nak update blog. sama2 :)

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

rindu nak dengar citer baru :)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

anti dh ade mood n xbz sambung la balek berblog ye sis.. keep in touch :)

♥ ROS ♥ said...

Insyallah.. Harapbegitu lah... :)

♥ ROS ♥ said...

DH ade anak ni mmg susah ngadap komp.. Bru ngadap dh tekan2 keyboard..hihihi

♥ ROS ♥ said...

Crita ape tu?? Hihihi.. Sentiasa duk update yg latest :p

♥ ROS ♥ said...

Tq... Duk update tp slow skit la... Hihihi :)