Tuesday, April 10, 2012

Jom Join 1st GA Mymommashop

Jom Join 1st GA Mymommashop by mama MAREESSA




Firstly, Ros nak ceritakan tentang Blog mymommashop ni. Kak khaleelah baru jer bukak biz online nih, jadi untuk mempromosikan barangan die, dia buat giveaway ni. Jangan segan silu yer untuk join. :) Sesuai sangat untuk ibu yang BREASTFEEDING. Jangan lengah-lengah yer tarikh dah nak tamat.. Bermula 20th March 2012 hingga 19th April 2012.

Syarat-Syaratnya :
1.Buat 1 entry bertajuk "Jom Join 1st GA MyMommashop" -DONE-

2.Copy banner di atas dan letakkan di sidebar dan link ke entry ini -DONE-
 
3.Jadi Follower http://mymommashop.blogspot.com   -DONE-
 
4."Like" page fb mymommashop at http://www.facebook.com/pages/Mymommashop/337329782971628 -DONE-
 
5.Tag 3 org blogger dan pastikan mereka tahu mereka telah di Tag -DONE-
 a)http://nieyxzhazlan.blogspot.com
 b) http://ekyanie.blogspot.com/
 c)http://arvanees.blogspot.com/

6.Last sekali jgn lupe tinggalkan komen berserta link entry dan id follower korang hanya di entry ini -DONE-

Hadiah : 
1 X Pemenang Utama
2 X Pemenang Saguhati
Hadiah? Semestinya yang menarik dan berbaloi untuk dimenangi. Hadiah akan diumumkan sedikit masa lagi! -tak sabar menanti apakah hadiahnye, itupun kalau ada rezeki Ros, maklumlah tak pernah menang :(

4 comments:

Mrs Nageb said...

thank you very much dear :) sangat2 appreciate... :) insyaallah kalau ada rezeki ros, dapatlah hadiahnya nanti :)

deena awanis said...

thanks for tagging. memang nak join. dah lama nak buat entry, tp x terbuat lagi..this tag as reminder for me..hahaha..
good luck to you..and me too..;)

♥ ROS ♥ said...

sama2.. insyallah kalau ada rzeki baby :)

♥ ROS ♥ said...

sama2.. jom2 join... ros pun hampir terlupa gak... sib baik ada on komputer... kalau x terlepas jgak :P