Friday, April 27, 2012

Demam dan selsema

Assalamaualaikum kekawan...

Sekali lagi ros baru kesempatan nak update blog panjang2... Bukan apa, asyik sibuk ja tambah pulak tak boleh nak masuk bilik komputer lama2, ada ja yang nak ikut sekaki.. Hihihi.
Minggu lepas, en.asben start selsema and batuk2.. So yang paling Ros risau apabila bab berjangkit nih.. Of course la kalau kena kat anak kan. Tapi apa pun Ros terpaksa terima andai itu ujian Allah :)

4hari hari lepas tuh, my Auni tetiba demam waktu malam. Suhu lak hampir mencecah 40celcius. Siapa sangka dia akan demam malam tu sebab petang tu memang aktif sangat and sebelum tido sempat lagi melompat2 atas katil. Ros memang tak tenang tido dah time tu, asyik monitor suhu dia jer. 3 hari jugak demam. Dalam time demam tu, dia asyik batuk disertai muntah yang tak berhenti. Nak nangis bila tengok dia macam tu. biar terjadi pada diri kita dari terjadi kat anak kan.. :)

budak yang sedia di bawa ke klinik... :(

1 comment:

suhailas said...

Take care...!!!!!

Meh melawat umah baru sue, sebab umah lama wat hal..yg xdapat nak diselamatkan lagi...

http://crvminsue-mylifemyjourneymyway.blogspot.com/