Wednesday, March 21, 2012

Nak private blog bagitau la..please!!!!!

Assalamualaikum..

Please! Please! Kalau korang nak private blog bagi tau awal-awal supaya rosleh tinggalkan email.. Tengah duk syok2 baca update korang tetiba blog di private... Frustrated sangat rasa.. :( ataupun yang private kejap2 pun gtau la.. Kecian kat ros tau :p hihihi..

Antara blog yang tak dapat di baca ialah:

http://nurryama.blogspot.com/
http://meandmylife1376.blogspot.com/
http://pnstoberi.blogspot.com/

P/s: blogger diatas TAKE NOTE yer.. Ros suka sangat baca blog korang, tup2 dah tak dapat :(

10 comments:

Anum said...

ala ciannya kat rakan alamaya nie
please inform ek

♥ ROS ♥ said...

A'ah sedih sgt bila xdpt bca :( huhuhu..

Mrs Nageb said...

Alalalalala rajin betul ros kan.....blog akak suka baca tak....hihihihi..


Ros, jom jpin my 1st ga di http:mymommashop.blogspot.com

♥ ROS ♥ said...

Blog akk slalu jgukk.. Ros suka blogwalking tapi update blog malas.. Hihihi :p nnt nak start update doh,,, ok nnt ros join :)

SYANI said...

Tak suka jugak bila ada blogger buat camtu. Boleh mati mood nak baca blog. Tapi yang www.meandmylife1376.blogspot.com tu memang kakak tu dah cakap haritu yang dia nak delete blog dia.

irenedahayu said...

blog kak eynda memang dah tutp. kat fb pun ada dia bagi tau.

PUAN SUE said...

tenkiu sudi bace blog saye..tulisan kat blog saya bersambung2 ke? rasenye mcm tak sebab sy pakai tulisan biase je

♥ ROS ♥ said...

Ohya ka?? Xdan nak bca entry terakhir dia tu... :) hihihi

♥ ROS ♥ said...

Tu lah,., sedih rasa.. Tgh duk syok2 baca jd lari mood :p

♥ ROS ♥ said...

Mmg selalu bca tp sbb tulisan tu mata kna berpinar2 dulu... Suka baca blog akk.. Mungkin dkt ipad kot tulisan tu lain :) hihihi