Tuesday, March 27, 2012

iPAD addicted

Ni pulak kisah my AUNI yang tersangat la addicted dengan iPAD.. Kalau dulu memang Ros yang pegang ipad ni untuk bukak kejap2 facebook and BLOGWALKING tapi sekarang ni cukup susah. Kalau rebut maka bermulalah episod nagis.. jenuh nak pujuk :P Ros dah belikan ipad kid untuk dia tapi dia tahu beza lah, malah siap lempar lagi ipad kid..alamakkk!!! apa kes???

abaikan baju comot tu yer :)

6 comments:

deena awanis said...

sama macam rafique..budak2 ni pandai kan..dia tahu mana yg betul, mana yg mainan..hisyhh..bijak sangat!!

wardah @ fie shah said...

ipad kids tak boleh touch screen mama. huhu. pandai kan budak2 sekarang ni..

Dahliasayang said...

budak sekarang ni cerdik ros...
susah dah nk tipu2..
hehehe

♥ ROS ♥ said...

Tu lah..padahal xajar pun, mungkin dok tgk yg kita duk tekan2 :)

♥ ROS ♥ said...

Haa...touch jgak tp xgerak2 ..hahhaha...

♥ ROS ♥ said...

Haa susah nak tipu.. Mmg cerdik bdk skrg, lahir dah bukak mata..kihkih