Monday, March 26, 2012

Dah besharrr :)

Alhamdulillah my NUR AUNI dah beshaarrr :) Walaupun baru setahun 4bulan tapi bagi kami dia dah sangat besharr.. Lama sebenarnya Ros tak mengadap komputer nih, tu yang blog tak berupdate pasal diri sendiri.. Banyak yang update tanpa gambar sebab senang just publish post kalau guna ipad tu. Ros lebih suka blogwalking dari update.. hahaha.. Ramai jugak geng TTC yang pregnant tahun ni.. Yang belum jgn putus asa yer.. :) ALLAH MAHA MENGETAHUI...

Kat bawah ni gambar latest my NUR AUNI and ada jugaklah makanan yang Ros buatkan untuk dia. Ada mommy yang terlebih kreatif and pandai masak dari Ros ni... Ros cuma buat yang termampu jer.. Alhamdulillah my NUR AUNI ni makan jer apa yang mama dia buat :)

nuget chicken and sayuran :)
kuih cara biasa(mama) & kuih cara berlauk(auni)

2 comments:

Anum said...

cepatnya masa berlalu...
:)

♥ ROS ♥ said...

jap je kan.. nnt giliran anum plak :)